• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

formüüle veri arama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kotell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
tukce 2007
sevgili hocalarım bu derde derman olacak bırısı yokmu dosyada derdim yazılı

Ekli dosyalar

Merhaba,
Tablonuz biraz karışık.
LUMİA 520 nereye yazılacak, tarife ce cihaz bilgileri nereden alınacak?

baska bir sayfaya ben cihaz adı yazıca bu tablolarda o cihaz hangi tarifelerle veriliyorsa onları bana gosterecek

baska bir sayfaya ben cihaz adı yazıca bu tablolarda o cihaz hangi tarifelerle veriliyorsa onları bana gosterecek

Tablonuzla ilgili birkaç soru:
1-A.C.A.İ.P Listesinde vodafone smart mini fiyatında 9+ 5+ gibi veriler var. Ne anlama geliyor?
2-A.C.A.İ.P POPÜLER ve TEKNOLOJİK listesinde ise RED ELİTE 150 diye aynı isimle 2 tarife tanımlanmış , fakat tarife fiyatları farklı Örneğin;LG OPTİMUS 3D MAX E sütununda 25 TL F sütununda 15 TL, SAMSUNG GALAXY S4
ise E sütununda 55 TL F sütununda 29 TL gözüküyor.
RED ELİTE 150 tarifesinden başka birtarife mi?
3-A.C.A.İ.P Listesinde samsung galaxy ace tavsiye edilen satış fiyatı 529 (49 TL ÖN ÖDEME İLE) olarak yer alıyor. 49 TLÖn ödemenin tarife seçiminde bir etkisi var mı?

Cevaplandırırsanız,daha kolay cevap alabilirsiniz.

1 vodafon smart cihazı hesabını bilen midi taıfesıle .9tl+29 tl yani 38 ltl aylıkodeme ile veriliyor burda mavi ile boyalı üsteki yerler tarife adı kırmızı ile boyalı yerde 9tl tel+tarıfe bedeli 29 tl kişi tavsiye edilen fiyat ise cihazin normal paralı satıs fiyati 2. konu su tum tarifeleri 24 ay tahütlü veryoruz o veriler 36 ay için yapılmiş 3 konu ise o cihazları verirken orasakı bedel kadar on odeme alınıyor sonr a müsteri tarife bedeli ve cihaz için odenmeşi gereken tutarı odoyor bu linki acin http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/k...e=PAYM&PP_childoption=anadditionmonthlytariff ....buradan bir cihaza tıklayıp tatarife seç derseniz daha iyi anlasılır ses ederim

1 vodafon smart cihazı hesabını bilen midi taıfesıle .9tl+29 tl yani 38 ltl aylıkodeme ile veriliyor burda mavi ile boyalı üsteki yerler tarife adı kırmızı ile boyalı yerde 9tl tel+tarıfe bedeli 29 tl kişi tavsiye edilen fiyat ise cihazin normal paralı satıs fiyati 2. konu su tum tarifeleri 24 ay tahütlü veryoruz o veriler 36 ay için yapılmiş 3 konu ise o cihazları verirken orasakı bedel kadar on odeme alınıyor sonr a müsteri tarife bedeli ve cihaz için odenmeşi gereken tutarı odoyor bu linkden buhttp://cepmerkezi.vodafone.com.tr/kampanyalar/cihazlar#plantype=PAYM&PP_childoption=anadditionmonthlytariff buradan bir cihaza tıklayıp tatarife seç derseniz daha iyi anlasılır

Ekli dosyayı inceleyiniz.
Tablonuz sadeleştirilmiştir.
Eklenen çalışma sayfalarında TABLOLAR oluşturulmuş, Alan Adı tanımlaması ile Tarifeler ve Telefonlar tanımlanmıştır.
HESAPLAMA sayfasında her iki şekilde Tarife ve Telefon bilgilerine göre Fiyatlandırma yapılmıştır.Liste oluşturulmuştur.

Ekli dosyalar

zahmetiniz için teşekkür ederim saygılarımla

Geri