• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formülü Görünmez Yapmak

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Merhaba arkadaşlar,

Listemde bulunan formülleri gizlemek ve korumak istiyorum.Şunu denedim;

Tüm sayfayı seçip;hücre biçimlendirden gizli ve kilitli sekmelerini kaldırdım.
Sonra formüllü kısımları seçep tekrar hücre biçimlendirden Kilitli ve Gizli seçeneklerini işaretledim
Son olarak Araçlar-Korumadan şifre belirleyerek formülleri hem gizli yapıp hemde korunmasını sağladım.

Bunu yapmak istiyorum ancak bunu yaptığıktan sonra özet Tabloyu kullanabilmekte istiyorum.Yani Formülleri gizlemek ve korumak ancak Özet tabloyuda kullanabilmek istiyorum.

Araçlar-Koruma-Sayfayı Koru seçeneğine tıkladığımızda orda seçenekler var;
-Kilitli Hücreleri seç
-Kilidi Açılmış Hücreleri Seç
Birde Özet Tablo raporlarını Kullan seçeneği var onuda işaretlediğim halde yinede rapor alamıyorum.

Yardımlarınızı Rica ediyorum

.

Bir örnek dosya eklerseniz, belki bir çözüm bulunabilir.

.

.

Burada PT'de yapamadığınız nedir?

.

Sayın Yuttaş,

Formül kilitli ve gizli olduğunda Pivot Table aktif durumda değil,Siz nasıl yaptınız?Yani sürekli olarak Bu tabloda formüller gizli ve kilitli olacak ama Pivot Table özelliğinide kullanabilmeliyim.Acaba siz Pivot yaptıktan sonramı Kilitli ve gizli hale getirdiniz?

Benim istediğim formüller her zaman gizli ve kilitli olsun ama Pivotu da kullanabileyim.Daha doğrusu bu listeyi birçok kişi kullanacak o kullanan kişilerin formüllere zarar vermesini istiyorum aynı zamanda da bu kişiler Formül kilitli ve gizliyliyken Pivottan rapor alabilsinler istiyorum

.

Benim eklediğim dosya gibi mi istiyorsunuz? Benim eklediğim dosya olmuş mu? Yoksa bu olmamış mı? Olmamışsa neresi olmamış? Eklediğim dosya sorunuza cevap teşkil ediyor mu? Etmiyor mu?

Onu söylerseniz, devam edelim.

.

.

Benim eklediğim dosya gibi mi istiyorsunuz? Benim eklediğim dosya olmuş mu? Yoksa bu olmamış mı? Olmamışsa neresi olmamış? Eklediğim dosya sorunuza cevap teşkil ediyor mu? Etmiyor mu?

Onu söylerseniz, devam edelim.

.

Evet o şekilde olacak ama sizin eklediğiniz dosyada pivot aktif gözükmüyor.

Geri