- Excel Vers. ve Dili
- exel 2002
Merhaba arkadaşlar,
Listemde bulunan formülleri gizlemek ve korumak istiyorum.Şunu denedim;
Tüm sayfayı seçip;hücre biçimlendirden gizli ve kilitli sekmelerini kaldırdım.
Sonra formüllü kısımları seçep tekrar hücre biçimlendirden Kilitli ve Gizli seçeneklerini işaretledim
Son olarak Araçlar-Korumadan şifre belirleyerek formülleri hem gizli yapıp hemde korunmasını sağladım.
Bunu yapmak istiyorum ancak bunu yaptığıktan sonra özet Tabloyu kullanabilmekte istiyorum.Yani Formülleri gizlemek ve korumak ancak Özet tabloyuda kullanabilmek istiyorum.
Araçlar-Koruma-Sayfayı Koru seçeneğine tıkladığımızda orda seçenekler var;
-Kilitli Hücreleri seç
-Kilidi Açılmış Hücreleri SeçBirde Özet Tablo raporlarını Kullan seçeneği var onuda işaretlediğim halde yinede rapor alamıyorum.
Yardımlarınızı Rica ediyorum
Listemde bulunan formülleri gizlemek ve korumak istiyorum.Şunu denedim;
Tüm sayfayı seçip;hücre biçimlendirden gizli ve kilitli sekmelerini kaldırdım.
Sonra formüllü kısımları seçep tekrar hücre biçimlendirden Kilitli ve Gizli seçeneklerini işaretledim
Son olarak Araçlar-Korumadan şifre belirleyerek formülleri hem gizli yapıp hemde korunmasını sağladım.
Bunu yapmak istiyorum ancak bunu yaptığıktan sonra özet Tabloyu kullanabilmekte istiyorum.Yani Formülleri gizlemek ve korumak ancak Özet tabloyuda kullanabilmek istiyorum.
Araçlar-Koruma-Sayfayı Koru seçeneğine tıkladığımızda orda seçenekler var;
-Kilitli Hücreleri seç
-Kilidi Açılmış Hücreleri SeçBirde Özet Tablo raporlarını Kullan seçeneği var onuda işaretlediğim halde yinede rapor alamıyorum.
Yardımlarınızı Rica ediyorum