• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formüllü yıllık izin

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2016 TR 64 Bit
Selamun aleyküm kardeşlerim bir türlü sorumun yanıtını bulamadım
Sorunum şu yıllık izine çıkacak personelin giriş tarihine göre gün sayısının atması mesela 5 yıla kadar 14 gün 5 yıldan sonrası 20 gün gibi örnek yolluyorum umarım işe yarar birde saat problemim var ilgilenirseniz memnun olurum.
kolay gelsin

Ekli dosyalar

Formüllü yıllı izin

Kardeşim senden allah razı olsun çok teşşekkür ederim
Rabbim yar ve yardımcın olsun

Yıllık izin

kardeş benim yine bir sorunum var yıllık izinlerde işe başlama tarihi geldi ise 14 yazsın gelmedi ise yazmasın örnekte yolluyorum

Ekli dosyalar

muygun kardeşim yukarıdaki yıllık izin çizelgesi yolladım yardımcı olurmusun

Merhaba;
Doğru anladıysam eki tekrar deneyin. (işe giriş tarihini değiştirerek deneyin.)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun kardeşim teşşekkür ederim ama diyelimki 2012 yılını daha haketmedim formülü yazınca tekrrar geliyor 2012 ve 2013 0 değeri göstermesini istiyorum

Merhaba;
Son gönderdiğim tabloda 3. kişinin tarihini (C6 hücresini) 8.10.2012 yapın.
Yani şahsın 1 yılı doldurmasına 1 gün var 2012 ve diğer alt yıllara ait hücreler boş gelecek.
aynı yerdeki tarihi 7.10.2011 yapın. (tam bir yıl oldu) 2012 yılına ait hücrede 14 gün yazdı diğerleri boş.
İstediğiniz bu değil mi?

Yada Bir sonraki yıllara ait hazırlık yapıyorum diyorsanız eki deneyin.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
emeğine sağlık muygun kardeşim allah razı olsun

muygum kardeşim bişe daha soracaktım bu gün seni biraz yordum hakkını helal et
şimdi 2012 henüz haketmedim 2012 yılı orda gözükmesi mesela ben 2020 yazıyoum 20 gün yazıyor 2020 yılını 2021 yılında 20 gün yazması gerekiyor öloe bir fomül varmı teşşekkürler

Formüllü yıllı izin

s.a muygun kardeşim ekteki dosyayı incelermirsin bir türlü işin içinden çıkamıyorum
mesela geiriş arinden tam 1 yıl sonra hücrede 14 gün yazsın dosyayı incelersen sevinirim hayırlı çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;

Tablonuzu net anladığımı sanmıyorum. Bu nedenle iki sayfa oluşturdum. (Sizin için hangisi doğru sonuç veriyorsa onu kullanın. Diğer sayfayı silin. Yada hala doğru sonuç alamadıysanız tekrar yazın.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yıllık izin

s.a formüllü hücre olduğundan hücreleri toplayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum hayırlı çalışmalar.
örnek dosya ekte sonulmuştur

Ekli dosyalar

Merhaba;
Formülünüzde boş değer yerine sıfır ürettirirseniz toplar.
D4 hücresindeki formülde;
"" olan yerleri 0 yapın.

İyi çalışmalar.

Geri