• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

formüllerin ve değerlerin gizlenmesi

Excel Vers. ve Dili
2010
Bir formülle başka bir çalışma kitabına aldığım veri yazılmadığı halde değer göstermesini istemiyorum.çalışma kitabı sayfa 1 deki c3 içerisine yazdığım tarih başka bir çalışma kitabındaki d4 içerisine geçiyor. c3 hücresini boş bıraktığımda d4 01.01.1900 gösteriyor.benim istediğim d4 de boş kalsın ve formüllerde gözükmesin. c3 içine tarihi yazdığımda d4 görünsün..

Anlatamadım galiba gönderdiğiniz linki baktım ama öyle değil galiba düz olarak 2010 için anlatır mısınız.

gizleme

başka kitaptan hücreye tarihi yazdığımda diğer kitapta direk çıkıyor hücreyi boş bıraktığımda hücre biçimi tarih olarak ayarladığım dan 01.01.1900 gözüküyor. boş kalmasını istiyorum.

başka kitaptan hücreye tarihi yazdığımda diğer kitapta direk çıkıyor hücreyi boş bıraktığımda hücre biçimi tarih olarak ayarladığım dan 01.01.1900 gözüküyor. boş kalmasını istiyorum.

.

O zaman bizahmet örnek bir dosya ekleyin, bakalım.

.

gizle

seçenekler menüsünden sorunu çözüldü..

Son düzenleme:
.

01.01.1900 değeri hücrenin boş olmadığını gösteriyor. Bu tarih 1'e eşit.

0 olması için 0.01.1900 olması gerekir. Boş olduğunu iddia ettiğiniz hücreleri bir kez daha kontrol ediniz.

.

antamadım galiba

hücreleri boş görmek istiyorum ben tarih girmeden hücreler boşmuş gibi görünsün..
değerleri girdikten sonra tarihleri göstersin

hücreleri boş görmek istiyorum ben tarih girmeden hücreler boşmuş gibi görünsün..
değerleri girdikten sonra tarihleri göstersin

.

Anlatamıyorum herhalde... Veya ben anlamıyorum. Hücre/hücreler boş mu? Dolu mu? Boşsa bağlantı kurulduğunda 0 görünür.

.

hücrelerde formüller var başka kitaptan veri alıyor.veri aldığı kitap size gönderdiğim planlama kitabı, genel kitabında ise verilerin geldiği yerlerdeki değerleri gösteriyor.ben değer girmeden formüller devreye girmiş gibi tarih biçimini gösteriyor. ben genel kitabında formüllerin yerini boş görmek istiyorum.ama planlama veya diğer kitaplarda tarihi yazdığımda genel kitabındaki hücrelerde göreyim.ben size çalışmanın tümünü göndereyim.

Ekli dosyalar

• rt.rar
    rt.rar
    66.6 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
.

Anladığım kadarı ile dosyalarınız ekte.

.

Ekli dosyalar

• rt.rar
    rt.rar
    104.7 KB · Görüntüleme: 12
evet genel dosyasının hücreleri içindeki formüller kalacak ama diğer sayfalardan değer yazdığımda görünsün yazmadığımda boş hücremiş gibi dursun.

seçenekler menüsünden haloldu

Son düzenleme:
Geri