• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formülleri makro'ya çevirmek

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
İyi günler;
Ekli dosya'da Başka sayfa'dan makro ile aldığım verileri hazırladığım formüllerle toplamak istiyorum fakat hücre dolu olmasına rağmen formüller işlevini görmüyor,Renkli dolgulu hücrelerdeki verileri makro'ya çevirme konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

Ekli dosyalar

Galiba formüllerin makro'ya çevrilmesi zor,o zaman hücre'de formüllerin çalışmamasının nedeni nedir bu konu ile yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
merhaba.

xl2003 kullandığınız anlaşılıyor.

tools-options-calculation (araçlar-seçenekler-hesaplama) 'dan bakarak otomatik veya manuel mi seçili kontrol edebilir misiniz? belki bunula ilgilidir.

Sayın mancubus hesaplama otomatik fakat nedenini bilemiyorum,çalışmıyor.

- FormulCevir.xla dosyasını
Documents and Settings\Bilgisayar Kullanıcı Adı\Application Data\Microsoft\AddIns klasörü içine atınız

- Araçlar\Eklentiler\FormulCevir seç ve tamam Butonuna tıkla

- Yazmış olduğunuz formülünüzü seçiniz ve menüde bulunan Formül Çevir menüsünü kullanarak formüllerin Macro karşılıklarını mesaj kutusunda yazmaktadır.

Ekli dosyalar

- FormulCevir.xla dosyasını
Documents and Settings\Bilgisayar Kullanıcı Adı\Application Data\Microsoft\AddIns klasörü içine atınız

- Araçlar\Eklentiler\FormulCevir seç ve tamam Butonuna tıkla

- Yazmış olduğunuz formülünüzü seçiniz ve menüde bulunan Formül Çevir menüsünü kullanarak formüllerin Macro karşılıklarını mesaj kutusunda yazmaktadır.

Merhabalar

Ben bu eki indirdim.

Lakin

bilgisayar kullanıcı adım gözükmüyor Documents and Settings dosyasının içinde.
teknik bir konu ama belki bileniniz vardır diye yardım almak istedim.

Geri