DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Private Sub Worksheet_Activate()
With Sheets("PERSONEL").Range("O3:AS" & Sheets("PERSONEL").Cells(Sheets("PERSONEL").Rows.Count, 1).End(3).Row)
.Formula = "=IFERROR(IF(DATE(R2C,MONTH(TODAY()),DAY(TODAY()))>TODAY(),"""",LOOKUP(DATE(R2C,MONTH(TODAY()),DAY(TODAY()))-RC5,{0,364,2189,5475},{0,14,20,26})),"""")"
.Value = .Value
End With
End Sub
Sub test()
With Sheets("PERSONEL").Range("N3:AR" & Sheets("PERSONEL").Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row)
.Formula = "=IFERROR(IF(DATE(N$2,MONTH(TODAY()),DAY(TODAY()))>TODAY(),"""",LOOKUP(DATE(N$2,MONTH(TODAY()),DAY(TODAY()))-$E3,{0,364,2189,5475},{0,14,20,26})),"""")"
.Value = .Value
End With
End Sub
Sub Test()
Dim SatirSay As Long
With Sheets("PERSONEL")
SatirSay = .Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row
.Range("F3:F" & SatirSay).Formula = "=YEAR(TODAY()-E3)-1900&"" YIL ""&MONTH(TODAY()-E3)&"" AY ""&DAY(TODAY()-E3)&"" GÜN """
.Range("G3:G" & SatirSay).Formula = "=HLOOKUP(yılno,PERSONEL!$N$1:$AR$200,ROWS($F$1:F3),FALSE)"
.Range("H3:H" & SatirSay).Formula = "=SUM(N3:AR3)"
.Range("I3:I" & SatirSay).Formula = "=IFERROR(SUMPRODUCT((kayıtsicil=$B3)*(kayıttür=""YILLIK İZİN"")*(kayıtgün)),""0"")"
.Range("J3:J" & SatirSay).Formula = "=IFERROR(SUMPRODUCT((kayıtsicil=$B3)*(kayıttür=""Borçlandırma"")*(kayıtgün)),""0"")"
.Range("K3:K" & SatirSay).Formula = "=IFERROR(SUMPRODUCT((kayıtsicil=$B3)*(kayıttür=""Borçtan Düşme"")*(kayıtgün)),""0"")"
.Range("L3:L" & SatirSay).Formula = "=[@[Toplam" & Chr(10) & "Borç]]-[@[Borçtan" & Chr(10) & "Düşen]]"
.Range("M3:M" & SatirSay).Formula = "=H3-I3-[@[Borçtan" & Chr(10) & "Düşen]]"
.Range("N3:AR" & SatirSay).Formula = "=IFERROR(IF(DATE(N$2,MONTH(TODAY()),DAY(TODAY()))>TODAY(),"""",LOOKUP(DATE(N$2,MONTH(TODAY()),DAY(TODAY()))-$E3,{0,364,2189,5475},{0,14,20,26})),"""")"
.Range("F3:AR" & SatirSay).Value = .Value
End With
MsgBox "Tamamlandı."
End Sub
Hocam bu mükemmel olmuş gerçekten cok farklı bir çalışma . Orjianl dosyama uyarlama şansınız varmıdır acaba ben yapamam bunu çünkü. Userform üzerinden yeni personel kayıt yapıyorum . Yeni izin girişinide userform üzerinden izin kayıt üzerinden yapıyorum . Eğer bu yaptgınız çalışma bu dosya üzerinden mükemmel olucakFormuller, ad tanımlar ve koşullu biçimler olmadan yapılan çalışma.