Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalamaya çalıştığımda (B5:N5) ikinci satıra kopyalama yapamıyorum (LİSTE sayfasındaki mevcut koddan kaynaklanabilir). Bu durumunun iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.
Kodları pasif yap, Worksheet change olayındaki
sonra formüleri aşağıya kopyala sonra kodları aktif yapabilirsin, sen förmülleri kopyalamıyorum dedin diye öyle yaptım.
Sizin dosyanızı inlemedim sizin yazdığınız Excel'de belirttiğiniz gibi (B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalamaya çalıştığımda (B5:N5) ikinci satıra kopyalama yapamıyorum (LİSTE sayfasındaki mevcut koddan kaynaklanabilir). Bu durumunun iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.)
Benim gönderdiğimde aşağıya çektiğinde formülleri kopyalıyor. Önceki mesajınız dediğiniz B:L arası kaydetme yapmaz olmuş kastınızı dosyanızı incelemediğim için anlamadım.
Çalışmanın esası şu; B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalayıp en son N değerine esas B sütun değerinden (Örneğin B48:N48) B48 den geriye doğru F2 yaparak B48:L48 hücrelerindeki formülleri değer olarak kader. Ama B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalamaya çalıştığımda (B5:N5) ikinci satıra kopyalama yapamıyorum (LİSTE sayfasındaki mevcut koddan kaynaklanabilir). Bu durumunun iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.