Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosyayı ekte gönderdim mevcut formulde değişiklik yapmak istiyorum ama #yok yazısı çıkıyor. nasıl düzeltebilirim dosyayı ekte gönderdim. hatalı yeride sarı renkle işaretledim.
Ara fonskiyonunda aranan aralığın AZ olarak artan sıralı olması gerekir. Siz herhangi bir bölgeye veri girerseniz bu veri sıra itibariyle olması gereken yerde olmaz ise hatalı sonuçlar alırsınız. Bunun için ya veri girişinden sonra tablonuzu AZ ile yeniden sıralamanız gerekir yada farklı fonksiyon kullanmanız gerekir. Örnekte verdiğim düşeyara gibi.
Yalnız fonksiyonu değiştirmeden hücre biçimini değiştirmenizi tavsiye ederim. Yine #2 numaralı mesajda verdiğim formülü kullanın, daha sonra formülü yazdığınız hücrenin biçimini, isteğe uyarlanmış/tür bölümüne,
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.