Soru Formül yada Makro ile veri alma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-07-2025
Merhaba üstadlarım,

birden fazla filtre ile seçimi daraltıp sonucu farklı sayfalardan çekmek istiyorum örnek bir dosya yükledim buraya ama formülsüz sadece olması gereken şekilde görüntüsü var. filtreye göre değişkenlik gösteriyor verilerin yerleri hepsi aynı satır ve sütunda değil. yardımlarınızı rica ediyorum. makro ile yapmak mı mantıklı bilemedim. birde bu rapor üzerinde daha farklı eklemeler yapacağım sonrasında mesela personelin sorumlu olduğu markalarla ziyaret oranları performans yüzdeleri fln gibi. office 365 kullanıyorum.

link olarakta örnek dosya burada :
https://dosya.co/a6huvw1676g4/Ziyaret_Takip.xlsx.html

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
18-07-2025
Farklı sayfalarda farklı satırlardaki veriyi arayıp bulup getirme şeklinde bir formül varsa o da olabilir. düşeyara ile yapamadım.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
" filtreye göre değişkenlik gösteriyor verilerin yerleri hepsi aynı satır ve sütunda değil "
Bu yazdığınız dosyaya bakanın çekildiği nokta...
Ayrıca Ahmet , Fevzi sayfasında sol taraftaki tabloya bir anlam veremedim. (aynı tablo sağ tarafta zaten var. Eğer aylar alt alta gelecek ve istenilen ay sol tarafa gelecek diyorsanız bunu belirtin).
Kısaca Ahmet , Fevzi vs sayfalarında değişikliği kabul ederseniz çözüm için yönlendirme yapmış olursunuz.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
18-07-2025
Merhaba;
" filtreye göre değişkenlik gösteriyor verilerin yerleri hepsi aynı satır ve sütunda değil "
Bu yazdığınız dosyaya bakanın çekildiği nokta...
Ayrıca Ahmet , Fevzi sayfasında sol taraftaki tabloya bir anlam veremedim. (aynı tablo sağ tarafta zaten var. Eğer aylar alt alta gelecek ve istenilen ay sol tarafa gelecek diyorsanız bunu belirtin).
Kısaca Ahmet , Fevzi vs sayfalarında değişikliği kabul ederseniz çözüm için yönlendirme yapmış olursunuz.
İyi çalışmalar.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Aylık ve haftalık planlar var.
Aylıklar alt alta 12 ay birikecek yıl sonunda.
Haftalıklarda alt alta birikecek. Aylıklar ay başında planlandığı için hep tutmayabiliyor bu nedenle haftalık yapılıyor tekrardan. Daha güncel oluyor. Yani bu dosyada aylık plan ve haftalık plan aynı gibi duruyor ama ilk hafta aynı oluyor sonra değişiklik gösteriyor. Yani
isim seçince haftalık mı aylık rapormu seçeneği çıkacak
Aylık yada haftalık seçilince de seçime göre Ocak , Şubat vs yada 1. Hafta 2. Hafta gibi seçenek çıkacak
Onlarıda seçince veriyi ordan çekip giriş sayfasının altına dökecek.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablo ve sayfalarınızda bazı değişiklikler yaptım. (umarım sorun olmaz)
Eki deneyin. (bilhassa aylık yada haftalık tablolarda değişiklik yaparak doğrulama yapın)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
18-07-2025
Merhaba;
Tablo ve sayfalarınızda bazı değişiklikler yaptım. (umarım sorun olmaz)
Eki deneyin. (bilhassa aylık yada haftalık tablolarda değişiklik yaparak doğrulama yapın)
İyi çalışmalar.
teşekkür ederim. bende düzenlemeler deneyip şekillendirmeye çalışacağım kendime göre. emeğinize sağlık.