• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formü ile süzme yapılabilirmi

Excel Vers. ve Dili
xp, 2003 ve 2007
Formda arama yaptım 1 örnek buldum fakat benim soruma cevap olmadı.
a33 den başlayan taploda kadrolu ve ücretli gibi ölçüt var b2'ye kadrolu veya ücretli yazdığımda sar renkli kısım gibi formül ile getirmek mümkün müdür? Bir nevi süzme gibi bir durum olacak. aynı sayfada olabileceği gibi farklı bir syfada da olabilir. İlgilenecek üstatlara peşinen teşekkürler

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceleyiniz.
DİZİ formül uygulanmıştır.
Kopyalarkenh dikkat ediniz.

Ekli dosyalar

Sayın turist ilginiz ve katkınız için çok teşekkür edrim. çok yoğundum yeni forma girme fırsatı bulabildim. benim tam olrak istediğim kadrolu kişi 400. satırda ise o satırın gelmesi yani tam olarak otomatik süzmedeki gibi. kadroluları çağırdığımda durum sütünlarıdaki bilgileri değiştimek istediğimden ilgili yerlerde formül olmaması. zannedersem makrosuz çözümü var mı bilemiyorum.

Başka iki sorum daha olacak müsadenizle; Çalışma kitabındaki tüm sayfaların adını bir sayafaya yazdırcak bir formül var mı? Birde Dolu satırların sayılması atıyorum a2'den a750'ye kadar dolu satır sayma olabilir mi? teşekkürler

Sn. akca75,

Sayfa isimlerini yazdırma ve dolu satırları saydırma ile ilgili dosya eklidir, inceleyiniz.

Önceki sorunuza cevap olarak;
istediğiniz şey ancak MAKRO ile yapılabilir.Forumda yeni bir başlık açarak makro ile çözüm ararsanız uzman arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ediyorum, elinize kolunuza sağlık. saygılarımla akça75

Geri