- Excel Vers. ve Dili
- MS Office Pro Plus 2010
Merhaba, :redface:
Elimde bulunan birden fazla içerikli ve şekilli formları yeni bir sayfaya ya da kitaba kopyalamak istediğimde ( amaç tüm formları tek bir kitapta toplamak) tablolar geliyor ancak şirketin logoso gibi diğer resimli bilgiler gelmiyor.
Denediklerim:
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim aciliyeti var ve bir türlü kime sorduysam çözemedi. EK'te örnek formları bulabilirsiniz.
Şimdiden ilginize teşekkürler. :yardim:
Elimde bulunan birden fazla içerikli ve şekilli formları yeni bir sayfaya ya da kitaba kopyalamak istediğimde ( amaç tüm formları tek bir kitapta toplamak) tablolar geliyor ancak şirketin logoso gibi diğer resimli bilgiler gelmiyor.
Denediklerim:
- Kopyala yapıştır
- Taşı ve kopyala
- Resim olarak kopyala (resimler bozuluyor kurumsal olduğu için hiçbir değişiklik olmamalı)
- Makro ile tüm sayfaları tek kitapta toplama (makro kullanamıyorum forumdan bulduğumla denedim yine resimler gelmedi)
- googleda araştırma..
- Tek bir formu kopyalayıp onun üzerine ekleme yapmam da önerildi ama tek değil kullanacağım form o yüzden her türlü her formu istediğim gibi ve kolay bir şekilde (acemi kullanıcıyım) aktarabiliyor olmam lazım.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim aciliyeti var ve bir türlü kime sorduysam çözemedi. EK'te örnek formları bulabilirsiniz.
Şimdiden ilginize teşekkürler. :yardim: