- Excel Vers. ve Dili
- Office 2003 excel Türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda forumda farkketiğim, forum kurallarına aykırı bir kaç konu hakkında paylaşım yapmak isitiyorum;
1 yıl içerisinde en az 10 mesaj-konu oluşturmayan arkadaşın sonraki yılda üyeliği silinsin diye düşünüyorum...Bende bu forma yardım alma amaçlı katılmıştım fakat şimdi şükürler olsun bilgimizin ve zamanımızın yettiğince yardım vermeye çalışıyoruz. Bize tüketen değil daha çok üreten arkadaşlar lazım. Bu önce formu, sonrada tabiki yurdumuzu kalkındırır...
Yukarıdaki konular hakkında fourm yetkililerinin birşeyler yapabileceğini umut ediyorum...
Saygılarımla,
Son zamanlarda forumda farkketiğim, forum kurallarına aykırı bir kaç konu hakkında paylaşım yapmak isitiyorum;
- Konu başlıkları ya konuyu tanımlamıyor yada açıklayıcı değil,
- Konu çözüldü ise konuyu açan tarafından çözüldüğüne dair geri dönüş yapılmıyor.(mesaj ile sonlandırlmıyor),
- Acil diye yardım istenen birçok konuya cevaplar verilmiş, üzerinden uzun süre geçmesine rağmen konuyu açandan geri dönüş olmaması,
- Türkçe yazım ve imla kurallarına uyulmuyor ( ki buna bende zaman zaman uymuyorum ),
- Dosya veya taslak eklenmeden konu anlatılarak yardım isteniyor.
1 yıl içerisinde en az 10 mesaj-konu oluşturmayan arkadaşın sonraki yılda üyeliği silinsin diye düşünüyorum...Bende bu forma yardım alma amaçlı katılmıştım fakat şimdi şükürler olsun bilgimizin ve zamanımızın yettiğince yardım vermeye çalışıyoruz. Bize tüketen değil daha çok üreten arkadaşlar lazım. Bu önce formu, sonrada tabiki yurdumuzu kalkındırır...
Yukarıdaki konular hakkında fourm yetkililerinin birşeyler yapabileceğini umut ediyorum...
Saygılarımla,
Son düzenleme: