• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

formda kümülatif toplam görme ?

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
iyi günler;
Stok girişi yaptığım formda "URUN_LISTE" sayfasında stoktaki ürünlere ait giriş-çıkış ve bakiye durumu otomatik oluyor. Formla stok girişi-çıkışı yaparken oradaki durumu forma aktarmak istiyorum. Örnek olması için forma ne kullanılmasını bilmediğim için şablon olarak Textboxlar ekledim. "URUN_LISTE" sayfasında A2:A stoktaki ürünlerin ismi, G2:G ürün bazında giriş toplamları, H2:H ürün bazında çıkış toplamları, I2:I ürün bazında bakiye durumları.
Teşkkürler.

http://s9.dosya.tc/server/6nkznq/STOK_MSTR_30.08.16_v1.03.rar.html

iyi günler;
Stok girişi yaptığım formda "URUN_LISTE" sayfasında stoktaki ürünlere ait giriş-çıkış ve bakiye durumu otomatik oluyor. Formla stok girişi-çıkışı yaparken oradaki durumu forma aktarmak istiyorum. Örnek olması için forma ne kullanılmasını bilmediğim için şablon olarak Textboxlar ekledim. "URUN_LISTE" sayfasında A2:A stoktaki ürünlerin ismi, G2:G ürün bazında giriş toplamları, H2:H ürün bazında çıkış toplamları, I2:I ürün bazında bakiye durumları.
Teşkkürler.

http://s9.dosya.tc/server/6nkznq/STOK_MSTR_30.08.16_v1.03.rar.html[/QUOTE]

Kod:
Private Sub ComboBox1_Change()
Dim ara As String
ara = ComboBox1.Value
getir = Application.WorksheetFunction.VLookup(ara, Sheets("sabitler").Range("B2:C65536"), 2, False)
TextBox4.Value = getir
getir = Application.WorksheetFunction.VLookup(ara, Sheets("URUN_LISTE").Range("A2:G65536"), 7, False)
TextBox8.Value = getir
getir = Application.WorksheetFunction.VLookup(ara, Sheets("URUN_LISTE").Range("A2:H65536"), 8, False)
TextBox9.Value = getir
getir = Application.WorksheetFunction.VLookup(ara, Sheets("URUN_LISTE").Range("A2:I65536"), 9, False)
TextBox10.Value = getir

End Sub

şu şekilde çözmeye çalıştım ama açılır pencereden seçmeden toplamı göstermiyor. sabitler' de aradığım ürün yoksa form hata verip atıyor. bunu önleme imkanı varmıdır. birde miktar giriş,çıkış ve bakiye textbox'unu direkt atlama imkanı var mı?

Geri