• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

format sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhabalar,

Çözemediğim bir sorun üzerine yine yardımlarınıza başvuruyorum. Excelde işlerim ile ilgili bir tablo hazırlamaya çalışıyorum. Buradaki hocalarım yardımıyla belirli bir seviyeye geldim fakat bir yerde yine takılıp kaldım. Sorunum User Form aracılığı ile exceldeki tablolara veriler girdiriyorum. Fakat rapor sayfasına yazdığım verileri 3 haneden fazla yazmıyor. Yani ben 250000,26 gibibir rakam girsem bunu 2,50 olarak giriyor. Tablomu aşağı ekledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Çözemediğim bir sorun üzerine yine yardımlarınıza başvuruyorum. Excelde işlerim ile ilgili bir tablo hazırlamaya çalışıyorum. Buradaki hocalarım yardımıyla belirli bir seviyeye geldim fakat bir yerde yine takılıp kaldım. Sorunum User Form aracılığı ile exceldeki tablolara veriler girdiriyorum. Fakat rapor sayfasına yazdığım verileri 3 haneden fazla yazmıyor. Yani ben 250000,26 gibibir rakam girsem bunu 2,50 olarak giriyor. Tablomu aşağı ekledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Rapor sayfasında nereye yazıyosunuz bende hiçbiryerde yapmadı..

Bende de sorun olmadı 250000,26 şeklinde giriliyor

kriterlere göre değişiyor

User Form'un üzerinde seçilen kriterlere göre girilen tutarın yazılacağı yerler değişiyor. User form üzerinde örneğin merkez şube seçtik yatırım cinsini kasa seçtik sonra bütce içi harcama seçtik bu rapor sayfasında bu kriterlere uyan yere istenilen rakam girilecek. Sorun ise rakam kısmına öreğin 525.000,00 girdiğimde bunu sadece 525 olarak giriyor.

sorun devam ediyor

girilen değerler veri (sheet) kısmına doğru olarak yazıyor. o kısımda bir sorun yok. ama ben birde tutar kısmını rapor (sheet) kısmına yazdırıyorum o kısımda sorun yaşıyorum. o kısımda 3 haneden sonrasını yazmıyor.

çözüme ulaşmadı

Yardımcı olabilecek bir uzman arkadaşımız yok mu acaba ? Tşk.

Geri