• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Form uzerinde kayıtta değişiklik varmı kontrolu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ASMET67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ASMET67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Merhaba.
Form üerinde girilen kayıtlar kabul edilmediyse veya sorgulanan bir veride değişiklik yapılıp kayıt edilmediyse formu kapatırken veya temizlerken bilgileri kabul etmediniz devam etmek istiyormusunuz diye uyarı vermesni nasıl sağlarım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba.
Form üerinde girilen kayıtlar kabul edilmediyse veya sorgulanan bir veride değişiklik yapılıp kayıt edilmediyse formu kapatırken veya temizlerken bilgileri kabul etmediniz devam etmek istiyormusunuz diye uyarı vermesni nasıl sağlarım.

Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba
İstediğiniz tam olarak nedir?
Ben bunu yazdırma için sorgu olarak kullanıyorum
Kod:
Sub BRDYAZ()
Baslik$ = "DİKKAT !!!"
Mesaj$ = " BORDRO 3 Tane Yazdırılacak?yazdırayım mı?"
cevap$ = MsgBox(Mesaj$, 4 + 32 + 0, Baslik$)
If cevap$ = 6 Then
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True
Else
End If
End Sub

Merhaba.
Orneğin Form uzerine veri girldi ve veriler dosyaya aktarılmadı kullanıcı formdan çıkmak istidiğinde veriler kaydedilmei devam etmek istiyormusunuz uyarısı verecek. Aynı şekilde sorgu ile ekrana alınan bilgilerin herhangi birinde birdeğişiklik olduğununda ayno soruyu soracak.

Merhaba.
Orneğin Form uzerine veri girldi ve veriler dosyaya aktarılmadı kullanıcı formdan çıkmak istidiğinde veriler kaydedilmei devam etmek istiyormusunuz uyarısı verecek. Aynı şekilde sorgu ile ekrana alınan bilgilerin herhangi birinde birdeğişiklik olduğununda ayno soruyu soracak.
Merhaba,
Örneği inceleyiniz. Deneme amaçlı bir textbox, bir de combobox ekledim. Üzerlerinde işlem yaparak ve işlem yapmadan deneyin.

Ekli dosyalar

Geri