• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Form AÇabİlmek İÇİn ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
office
Herkese merhabalar; benim 5 sayfadan oluşan bir excel sayfam var ben bu sayfalara geçişlerde form şeklinde kullanmak istiyorum. ve dosyanın birazda düzenlenmesine gerek var. Dosya son şeklini almadı ama ben nasıl yapıldığını öğrenirsem çalışma bittiğinde güzel bir çalışma olacağına inanıyorum. Form açmak konusunda yardımlarınızı bekliyorum. SAYGILAR

HİÇ Cevap Yazan Yok. Acaba Ben Konuyu YanliŞ Yeremİ AÇtim.

Sayın sancarbey42 ekli örneği inceleyiniz... Saygılarımla...

Ayrıca forumda "ComboBox" diye arama yaparsanız, çok daha fazla örnek bulabilirsiniz. İyi çalışmalar.

ArkadaŞim Excelİ Ben Fazla Bİlmİyorum Ve Yenİ Şeyler ÖĞrenmeye ÇaliŞiyorum. Bu Sİte Sayesİndede BayaĞi Bİ GelİŞtİrİcem Excel Konusunda Ve Bu İŞlemİn Nasil YapildiĞi Vede Dosyaya Buton Şeklİnde GeÇİŞ Yapmayi Excel Sayfasinda Nasil Bİr Yol İzleyerek YaptiĞimizi Anlatabİlİrsenİz Sevİnİrİm. Şİmdİden Çok TeŞekkÜr Ederİm.

merhaba
sanırım siz sayfalar arasında kolay geçişi sağlayacak yol arıyorsunuz.
köprü özelliğini kullanın. hücreyi sağ tıklayın gelen pencerede köprüyü tıklayın, yönergeleri izleyin.

köprü ile değilde ben daha gelişmiş bir çalışma yapmak istiyorum ben çalışmayı ekte göndereyim bi bakarsanız sevinirim. daha çalışmam bitmedi ama siz yine bir bakın. belki bana önereceğiniz ve benim işimi kolaylaştıracak birşeyler yaparsanız. dosya iki dosyadan oluşuyor. şimdiden teşekkür ederim uzman arkadaşlarıma..

hiç bakan yok herhalde dosyaya uzmanlardan yardım bekliyorum. Hiç yorumda yapılmamış. Dosyayı yanlışmı ekledimki acaba

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri