• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

forecast takibi

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
değerli arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum,

ekli dosyada benim küçük bir sorum vardı umarım yardımcı olabilirsiniz kısaca bilgi vermek isterim dosyamda ''rezevasyon'' ve ''forecast'' isimli iki sekme bulunmakta rezervasyon kısmından data giriyorum daha doğrusu rezervasyon bilgilerini yazıyorum ve bu rezervasyonlarıda ''forecast'' sekmeside aya göre dağılımını takip etmek istediğim sayfa.Her rezervasyon 1 şatışı ifade etmekte olduğundan forecast sayfasında 1 artış olarak göstermem gerekiyor neye göre? : giriş tarihi,çıkış tarihi,oda tipi,hangi ay olduğu bizim data olarak kullanacaklarımız ekli dosyadada örnekle göstermeye çalıştım

Şimdiden teşekkür ederim Saygılarımı Sunarım.

Ekli dosyalar

Değerli arkadaşım Trilenium gösterdiğin ilgiye çok teşekkür ediyorum ama tam olarak çalışmadı formülde olabilir ama makro daha iyi çalışabilir diye düşünüyorum tekrar bir örnek vermek isterim : 01.05.2013 - 05.05.2013 arasında tam 4 gece var son günü çıkış olduğu için saymıyoruz ''forecast'' tablosunda 1 - 1 - 1 - 1 şeklinde göstermek istiyorum ama şöyle bir sorun daha var belirttiğim tarihler arasına başka rezervasyon varsa onlarıda üzerine toplamalı örnek : 02.05.13 - 07.05.13 arası kalan bir oda var ise tabloda şu şekilde gösterilmeli 1- 2 - 2 - 2 - 1 her rezervasyon tabloda karşılık geldiği günleri 1 arttırmalı ama son günler değil

Arkadaşlar bir bakma şansınız olursa

Saygılarımla

Arkadaşlar bir bakma şansınız olursa

Saygılarımla

Forecast

ekdeki dosyayı incele... biraz değişti.. heralde uyar..

forecast sayfasına geçince, macro çalışır ve o sayfayı rzvsyn durumuna göre yeniden düzenler...

Ekli dosyalar

hocam on numara çalışma olmuş elinize sağlık :)

saygılarımla

Geri