Arkadaşlar şöyle bir problemim var , elimde belli bir hesap düzenine ait bir tablo mevcut. İkinci bir excel sayfasında ise, ilk sayfadaki tablolarda kullanılan parametrelerin bir tablosu mevcut.Benim yapmak istediğim ise , ikinci sayfadaki verileri birinci sayfada yerine koyarak çıkan sonucu yine ikinci sayfada yazdırmak.Ben daha önce tek bir değişken için forumdaki moderator arkadaşlardan yardım almıştım çok da işime yaradı, ama birden fazla değer için olan şeklini çalıştıramadım.
Ekte ilgili probleme ait göstermelik basit bir düzen oluşturdum. Yapmak istediğim buradaki işlemler yani A+B+C+D yapmak değil, özellikle belirtiyorum.Eklediğim sadece örnek bir dosya.
Amacım birinci tabloyu şablon olarak kullanarak ikinci tabloda veriler ve sonuçlarını listelemek.
Teşekkür ediyorum şimdiden ..
Ekte ilgili probleme ait göstermelik basit bir düzen oluşturdum. Yapmak istediğim buradaki işlemler yani A+B+C+D yapmak değil, özellikle belirtiyorum.Eklediğim sadece örnek bir dosya.
Amacım birinci tabloyu şablon olarak kullanarak ikinci tabloda veriler ve sonuçlarını listelemek.
Teşekkür ediyorum şimdiden ..
Ekli dosyalar
Son düzenleme: