• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fonksiyonu Açlışta Çalıştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YASINT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Merhabalar
Dosyamın içinde bir fonsksiyon var ve bu fonksiyon yardımıyla kapalı dosyadan veri alışıyorum.
Ancak şöyle bir durum oluşuyor. Kapalı dosyada değişiklik yaptığımda benim fonksyon olan dosyayı açtığımda otomatik güncellemiyor. Tek tek formülü tekrar hesaplatırsam doğru rakamı getiriyor. Bunu nasıl çözerim ??

Merhaba
Formülle hesaplamayı Elle'ye çevirmiş olabilir misiniz_?
Dilerseniz bir bakın bağlantılı olan dosyada değişiklik yapın sonra kendi sayfanızı açın. F9 tuşuna basın sonuçlar değişiyorsa araçlar - seçenekler - hesaplama - Formül bölümünü otomatik yapın ve dosyayı kaydedip kapatın. Ve tekrar deneyin.
Yapadıysanız lütfen örnek dosya ekleyin ona göre çözüm üretelim.

formülle hesaplama otomatikte ancak yeniden hesaplamıyor ekte örnek dosyayı gönderiyorum. yardımlarınızı rica ederim.

Data isimli dosyada değişiklikten sonra TestADO3 isimli dosyayı açtığımda hesaplamıyor...

Ekli dosyalar

formülle hesaplama otomatikte ancak yeniden hesaplamıyor ekte örnek dosyayı gönderiyorum. yardımlarınızı rica ederim.

Data isimli dosyada değişiklikten sonra TestADO3 isimli dosyayı açtığımda hesaplamıyor...

Evet bu tetiklenmez. Bu Kullanıcı Tanımlı Fonksiyon ( KTF ) bunu tetiklemek için tekrardan çalıştırmalısınız_? Otomatik şekilde çalışmaz. Mutlaka bir şekilde tetiklenmesi gerekir.

Merhaba
Hesaplama otomatik olsa bile bir yerde takılabilir.
Hesaplamayı önce manuel yapıp kaydedin, tekrar hesaplama otomatik yapıp kaydedin.
Data dosyasında değişiklik yapıp kaydederek kapatın.
Test dosyasını açıp makroyu etkinleştirdiğinizde değişiklik yapılan veriler güncellenecektir.

Merhaba
Hesaplama otomatik olsa bile bir yerde takılabilir.
Hesaplamayı önce manuel yapıp kaydedin, tekrar hesaplama otomatik yapıp kaydedin.
Data dosyasında değişiklik yapıp kaydederek kapatın.
Test dosyasını açıp makroyu etkinleştirdiğinizde değişiklik yapılan veriler güncellenecektir.

Teşekkür ederim yardımlarınız için öncelikle.. dediğiniz gibi yaptım ancak bayağı bir kasıyor ama sorunum çözüldü.

Geri