• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

flash bellege yedekleme

Excel Vers. ve Dili
türkçe
benim D de PETROL adlı klasörümü ekte gönderdigim sayfada yedekleme butonuna basınca D deki PETROL adlı klasörüm ALİ isimli flash bellege yine PETROL ismi ile PETROL olarak kaydedilsin istiyorum yapılacak dosya ektedir . lütfen biri bu dosyayı yapabilirmi herkese söylüyorum ugraşıyorum bir türlü yapamıyorum şimdiden teşekürler.................

Ekli dosyalar

Aşağıdaki kodları deneyiniz.

Not:Flash diskin sürücü harfini bilgisayarınızdakine göre değiştiriniz.

Kod:
Sub Klasorkopyala()
CreateObject("Scripting.FileSystemObject").CopyFolder Application.ActiveWorkbook.Path, "[B][COLOR=blue]F[/COLOR][/B]:\ALİ"
End Sub

Ekli dosyalar

Recep ipek kardeşim bana cevap yazdıgın için teşekürler ama flash disk yazdıgınız gibi f ama d deki petrol isimli klasörü kopyalamadı zaten makrodada petrol ismini göremedim tekrar yardımcı olabilirmisiniz teşekürler............

Peki bu kullandığınız dosya PETROL isimli klasörün içinde değil mi?

Değil ise

Kod:
Sub Klasorkopyala()
CreateObject("Scripting.FileSystemObject").CopyFolder "D:\PETROL", "[B][COLOR=blue]F[/COLOR][/B]:\PETROL"
End Sub

olarak deneyiniz? Flash diskte PETROL isimli klasörün önceden olması gerekmektedir.

recep bey kullandıgım dosya PETROL isimli klasörün içinde ilk yazdıgınız gibide olmadıİKİNCİ YAZDIGINIZ GİBİDE DENEDİM OLMADI ama heralde çok yakınlaştık olacak gibi........ikinci yazdıgım makro ektedir

Ekli dosyalar

Kod:
Sub Klasorkopyala()
CreateObject("Scripting.FileSystemObject").CopyFolder Application.ActiveWorkbook.Path, "F:\PETROL"
End Sub

olarak deneyebilirmisiniz? Flash belleğin adı ile klasörü karıştırmışım.

yaa çok çok teşekür ediyorum ama deniyoz olmuyor şöyle yapsak olurmu benim aşagıda gönderdigim PETROL adlı klasörü D ye kaydetsen ve onun içinde aaaa.xls dosyasındaki yedekleme ye basınca ve senin flash bellege ALİ ismini versen flash bellege kayıt ediyor mu etmiyormu kayıt edince hata vermezse bana göndersen olurmu çok yük oluyorum ama eger yaparsan bana çok büyük bir iyilik olur .Yani şundan dolayı sen orda denersin oluyorsa bana gönderirsin şimdiden çok teşekürler.....................

Ekli dosyalar

Geri