• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fiyat Hesaplatma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan memboo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Arkadaşlar hazırladığım excel çalışmasını geliştirmek istiyorum ama makro ve VB hakkında çok fazla bir bilgim yok . Dosyayı gönderiyorum yapmak istediklerim içinde yazılı . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Ekteki dosyada ürün listesi kısmında ürün koduna çift click yapınca işlemi gerçekleştirecektir.
Kdv ürün kısmında olmadığı ve 2. isk olmadığı için aktarma yaptıramadım eğer o oranlar manuel giricecekse toplam kısmına formul yazılabilir.

Ekli dosyalar

Ekteki dosyada ürün listesi kısmında ürün koduna çift click yapınca işlemi gerçekleştirecektir.
Kdv ürün kısmında olmadığı ve 2. isk olmadığı için aktarma yaptıramadım eğer o oranlar manuel giricecekse toplam kısmına formul yazılabilir.

Teşekkür ederim dostum bana çok güzel fikirler verdin. Ben biraz daha değişik bir şekilde düzenleme yaptım ama yine eksik kaldığım yerler var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Siparişi Kaydet butonuna tıkladığımda A'dan H'ye kadar olan bölümün biçimini ve içeriğini kayıt etsin .

Benim yaptığımda çalışma sayfasının tamamını kayıt ediyor . Buda iki dasya arasında bağlantı oluşturuyor ve diğer dosyada ürün listesinde yapılan değişiklik kayıt edilen dosyaya etki ediyor.

Ekli dosyalar

Geri