• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

firmalar için takip şablonu

Excel Vers. ve Dili
turkce
merhaba arkadaslar
sizden bir konuda yardım isteyecigim konuyu açıklamaya calısayım

oncelikle 1. excel sayfası
sutunları tarih satırları firma ismi olan ve hangi tarihlerden benden hangi tutarda urun aldıklarını gosteren bir tablom var.

ancak excelin diğer sayfarında her firmanın ayrı sayfası olacak ve 1. sayfadaki satıs verilerinin firmaların sayfalrından tarih dikkate alınarak otomatik çekebileceğim bir formul varmı.

bunu makro ile yapabilirim ancak her veride makro çalıştırmak hatalara yol açacak verilller girildiğinde kendi otomatik aktarması işimi çok kolaylaştıracak. bunun için bir formul kullana bilirmiyim.

bir diğer sorum da 1. sayfadaki firmalar benden arka arkaya belli bir süre alışveriş yapmadıgında bir şekilde bana uyarı vermesi ve bu yolla bende firmaya ziyaret gerçekleştireceğim...

teşekkurler...

Örnek excel dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

ilk sorunun cevabi bende hali hazirda var her firma icin ayri sayfa seklinde degilde her tarih icin ayri bir sayfa vede butun firmalarin iki ayri tedarikci icin genel toplam alabilecek sekilde duzenlenmis hali mevcut hangi firmanin hangi gun ne kadar mal aldiginida otomatik hesapliyor

en buyuk sikinti veri girisi cogaldikca dosyanin boyutu yuksekliyor buda ileride dosyanin acilmasini yada islem yapma hizini cok kotu etkiliyor biri cikipda sadece genel toplam alabildigim kisimi kopruleme yontemiyle her ay icin sadece genel toplam vede tedarikciler kismini iki ayri dosya yapabilirse seninde benimde sorunumuz cozulecek ben buraya senin icin dosyayi paylasiyorum insallah banada bu konuda yardim edenler olur

Ekli dosyalar

Geri