• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Firma Kaydı, Checkbox, Uyarı verme

Excel Vers. ve Dili
exel2007
Exele sizin sayenizde yeni başladım. Exel Web tr ye teşekkürler.

Benim yapmak istediği ekteki dosyadaki gibi firmalarımı kayıt etmek istiyorum. bu firmaların bazı ölçüm ve süreli belgeleri var bunların tarihlerini de göstererek uyarı vermesini istiyorum kodlarla bir yere kadar geldim(internet videoları ile) ama tıkandım. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Exele sizin sayenizde yeni başladım. Exel Web tr ye teşekkürler.

Benim yapmak istediği ekteki dosyadaki gibi firmalarımı kayıt etmek istiyorum. bu firmaların bazı ölçüm ve süreli belgeleri var bunların tarihlerini de göstererek uyarı vermesini istiyorum kodlarla bir yere kadar geldim(internet videoları ile) ama tıkandım. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Ekli Dosyayı incelermisiniz.

Son düzenleme:
Ekli Dosyayı incelermisiniz.

Hüseyin kis çok teşekkürler. tam istediğim gibi olmuş ellerinize sağlık, bişey daha sormak istiyorum. mesela kapasite raporu gibi süreli belgelerin sürelerinin dolmasından 1-2 ay öncesinden uyarı vermesini istiyorum. bide kayıt ettiğim firmaların güncelleme butonu yada kayıt ekle gibi farklı butonlar yapmak istiyorum.
bunlar için yardımcı olur musunuz?

Hüseyin kis çok teşekkürler. tam istediğim gibi olmuş ellerinize sağlık, bişey daha sormak istiyorum. mesela kapasite raporu gibi süreli belgelerin sürelerinin dolmasından 1-2 ay öncesinden uyarı vermesini istiyorum. bide kayıt ettiğim firmaların güncelleme butonu yada kayıt ekle gibi farklı butonlar yapmak istiyorum.
bunlar için yardımcı olur musunuz?

Merhaba dosyanızda tarih ile ilgili bir bölüm mevcut değil bu yuzden haber vermesini sağlıycak bir kod yazmak mumkun değil ama değiştirme ile ilgili bir kaç buton ekledim dosya ektedir.

Ekli dosyalar

teşekkür

sayın hüseyinkis ilginiz için çok teşekkürler. bu haliyle bile benim işimi fazlasıyla gördü. ben tarihle ilgili geliştirmeyi yapmaya çalışıcağım takıldığım yerde size sorarım.

Merhaba,

x-y-z checkboxlarından , x işaretlendiginde T başlıklı hücreye değer girmesi gerektiği uyarısı gelmesini istiyorum

Örn. ekteki tabloda DDP işaretlenince transpor cost girin uyarısı gibi..

Bu mümkün müdür?

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• frt.xls
    frt.xls
    487 KB · Görüntüleme: 13
Geri