• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Firma ismini yazdırma

Excel Vers. ve Dili
beta
Arkadaşlar merhaba.
Dosya ekleyemedim ama takıldığım yerin resminin linkini verdim altta.
Fİrmalarla ilgili fiyat çalışması yapıyorum ama Ecxel de en fazla 8 firma ismini aldırabildim. 9. ve sonraki firmaları formüle yazdırmıyor. Sanırım bunu kod ile yapmak lazım. Forumda aradım ama bulamadım. Bunu formülle değil de kod ile yapıp firma sayısındaki sınırı kaldırma konusunda yardımcı olabilecek misiniz ?

Resim link ;

http://i.hizliresim.com/4gmmR7.png

Arkadaşlar merhaba.
Dosya ekleyemedim ama takıldığım yerin resminin linkini verdim altta.
Fİrmalarla ilgili fiyat çalışması yapıyorum ama Ecxel de en fazla 8 firma ismini aldırabildim. 9. ve sonraki firmaları formüle yazdırmıyor. Sanırım bunu kod ile yapmak lazım. Forumda aradım ama bulamadım. Bunu formülle değil de kod ile yapıp firma sayısındaki sınırı kaldırma konusunda yardımcı olabilecek misiniz ?

Resim link ;

http://i.hizliresim.com/4gmmR7.png
Denermisiniz
Kod:
Sub listele()
Dim x As Long
Application.ScreenUpdating = False
Range("W5:W" & Rows.Count).ClearContents
For x = 5 To Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row
If Range("D" & x).Value <> "" And Range("D" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("D4").Value
If Range("F" & x).Value <> "" And Range("F" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("F4").Value
If Range("H" & x).Value <> "" And Range("H" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("H4").Value
If Range("J" & x).Value <> "" And Range("J" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("J4").Value
If Range("L" & x).Value <> "" And Range("L" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("L4").Value
If Range("N" & x).Value <> "" And Range("N" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("N4").Value
If Range("P" & x).Value <> "" And Range("P" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("P4").Value
If Range("R" & x).Value <> "" And Range("R" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("R4").Value
If Range("T" & x).Value <> "" And Range("T" & x).Value = Range("V" & x).Value Then Range("W" & x).Value = Range("T4").Value
Next x
Application.ScreenUpdating = True
End Sub

Geri