Arkadaşlar Merhaba, Firma Değerlendirme dosyası adında bir dosya hazırlıyorum. İlk başta hazırladığım dosyada değerlendirme kriteri olarak 30 ürün için ayrı ayrı sayfalar oluşturup bir takım makro ve formüller ile dosyayı tamamlamıştım. Ancak Ürün sayısı 30 olduğu için hazırladığım dosyayı kullanmakta zorluk çektim. 10-12 Mb ı aştığı için kullanım sırasında yavaş çalışan bir dosya haline geldi. Bu yüzden bütün ürün sayfalarını silerek sadece 1 Pilot sayfa bıraktım. Bu Pilot sayfadaki ürün isimini değiştirince ilgili firma isimleri de formül yardımı ile farklı bir sayfadan veri alarak değişiyor. Değerlendirme işlemleri bitince Pilot sayfayı makro ile kopyalıyorum (sadece biçim ve değerleri, sayfa ismi otomatik olarak Seçili olan ürün ismini alıyor). Böylece dosya 3-4 mb ye kadar indi ve hızlı çalışıyor. Bu seferde her bir ürün için uygun firmaları tek sayfada göremiyorum.
Benim amacım bir buton yardımı ile Pilot sayfada seçili olan ürün adını Değerlendirme sayfasında Yatay olarak arayıp bulduğu hücrenin altına Pilot sayfadaki Uygun olan firmalar listesini kopyalamak(sadece değerleri) *formülleri değil...*
Bazı araştırmalar yaptım ancak uygun olanı bulamadım, şablon olarak bir dosya ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim amacım bir buton yardımı ile Pilot sayfada seçili olan ürün adını Değerlendirme sayfasında Yatay olarak arayıp bulduğu hücrenin altına Pilot sayfadaki Uygun olan firmalar listesini kopyalamak(sadece değerleri) *formülleri değil...*
Bazı araştırmalar yaptım ancak uygun olanı bulamadım, şablon olarak bir dosya ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.