• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Firefox Giriş İçin Makro

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar daha önceden sizlerin yardımı ile yapmış olduğum basit bir makroyu değiştirmek istiyorum.Konu şu ; ekte göndermiş olduğum dosyada giriş yazan yere tıkladığımda internet explorer dan sgk sitesine giriş yapıyorum.Ama ben bu tuşa tıkladığımda firefox tan giriş yapmasını istiyorum yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba,
Bir önceki mesajınız Forum Kurallarına Uymayan Başlıklar bölümüne taşınmış. Bunun nedenini araştırmak yerine aynı konuda tekrar başlık açmışsınız.
Buraya bakmanızı öneririm.

Araştırmadığımı nerden biliyorsunuz.Yanlızca düzeltme işleminden sonra geri foruma ekleyemedim.Göndermiş olduğunuz linki inceledim. Düzeltme işleminden sonra online yöneticiye nasıl gönderileceğini bilemedim.Eğer yardımcı olmak istiyorsanız göndermiş olduğum konu hakkında yardımcı olunuz. .Teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Konu hakkında fikri olan var mı???

Bu konuda yabancı web sitelerinde de bir sonuç yok. Devlete ait web sitelerinde İ. explorer kullanmak daha mantıklı aslında.

buna göre mozilla firefox tan giriş yapamayacağımı mı söylüyorsunuz.

Evet, en azından ben bir kaynak bulamadım. İyi çalışmalar.

Bu şekilde deneyiniz.
Kod:
Dim internet As Object
Dim adres As String
adres = "http://www.sgk.gov.tr"
Set internet = CreateObject("WScript.Shell")
internet.Run "firefox.exe " & adres

Seyit bey merhaba,
Kod için teşekkürler. Webde ararken görmüştüm bunu ancak textlere bilgi girebilmek, option'lardan bilgi seçebilmek veya buton/link tıklayabilmek için bir bilgi bulamadım. Aslında bu ara en yoğun bu işler üzerinde çalışıyorum. Giriş ve çıkış yapabilmek, iş kazası, gün kazançları makro ile yapmak son derece işimizi hafifletti. Saygılar iyi çalışmalar.

Seyit Bey biraz acemi olduğumu size söylemeyi unuttum. Sizden ricam konu başındaki deneme adli dosyam üzerinde göndermiş olduğunuz kodları uygulayıp firefox ' a girecek şekilde ayarlarmısınız. Acaba çok mu şey istiyorum !!!!

Geri