• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtrelenen verinin belirli bir kısmının sayfa 2 de görüntülenmesi

Excel Vers. ve Dili
.
Merhaba
Amaç, çalıştığım iş yerindeki excel dosyalarını tek bir anasayfa exceli ile birleştirerek hızlı çalışır ve tek bir excel den tüm verilere ulaşılabilir yapabilmek

( anasayfa excel dosyası salt okunur, veri dosyaları ise şifreli olması muhtemel )

Sorum ise;
( posta kodu ) veri excelinden textbox ile süzme yaptığım kutucukları anasayfa ya taşımak ve burada çalıştırdığımda sadece filtleremede gözüken ilk 5 satırın anasayfa da gözükmesi mümkün müdür ???

Umarım anlatabilmişimdir :)
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

2nci bir link ekledim.
Oradanda deneyiniz.:cool:

Merhaba.

Sanırım istediğiniz ekte yer alan belgedeki gibi bir uygulama.
Belgeye buradan da ulaşabilirsiniz.
.

Ekli dosyalar

Orion1 desteğiniz için teşekkür ediyorum.

Ömer BARAN tek kelime ile süper olmuş tam anlamı ile istediğimi yapmışsınız elinize emeğinize sağlık tekrar tekrar teşekkür ederim.

Her şey çok güzel bir tek düşüncem peki veri bilgilerini aynı excel değil de farklı kapalı olan bir excel dosyası içerisinden çekmek istersem yine aynı sonucu alabilir miyim ???
( Veri excel ini de ben oluşturacağım için genel seçeneklerden açma parolası eklemeyi düşünüyorum )
Böylesi bir durumda kod içerisinde ne gibi değişiklikler yapmam gerekir ???

Yardımlarınız için şimdiden tekrar teşekkür ediyorum.

merhaba
bu konuda yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum çok kullanışlı ve pratik oldu fakat dosyanın tamamlanmasında malesef yer değişikliği yapmak durumunda kaldım ve kodun güncel excel e uyması için bir kaç deneme sağlasam da bir şeyleri hep eksik yaptım ve hiç doğru olarak çalışmasını sağlayamadım
kodun güncel excel dosyasında çalışması için yardımlarınızı rica ederim
güncel excel;
http://dosya.co/gavsnsxjpivz/Örnek.xlsx.html

yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum

Geri