• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

filtreleme ve dosya açma.

Excel Vers. ve Dili
2003
S.a

ilk olarak bir sayfada örnek olarak 5.sutundaki < 0 filtreleyip aynı dosyayı d:sürücüsünde başka bir dosya olarak atıyorum fakat yeni isim altındaki dosyayı açtığımda süzdüğüm sutunu,süzülmüş haliyle satırları gizlenmiş halde görmek istemiyorum,gizlenmiş,süzülmüş satırları hiç bir şekilde görmek istemiyorum ve bunun yaparken aynı zamanda o sutunu büyükten küçüğe sıralanmış görmek istiyorum.

2.sorum, kullanmış olduğum programdan rapor çekerken misal çektiğim raporu excel formatında kaydettiğim zaman yada kendi otmatik olarak d: de bir klasore attığında rapor mesala stk20100701besiktas olarak otomatik atıyor,yani bu şu demek oluyor besıktas magazasını temmuz ayı stok miktarını otomatık olarak d:ye atıyor değişik isimler altında bir çok mağaza olduğunu düşünürsek,farklı tarihler ve magazaları nasıl bir kod yazılması gerekiyor,sürücüden çekip yeni bir klasore atıcak.

S.a

ilk olarak bir sayfada örnek olarak 5.sutundaki < 0 filtreleyip aynı dosyayı d:sürücüsünde başka bir dosya olarak atıyorum fakat yeni isim altındaki dosyayı açtığımda süzdüğüm sutunu,süzülmüş haliyle satırları gizlenmiş halde görmek istemiyorum,gizlenmiş,süzülmüş satırları hiç bir şekilde görmek istemiyorum ve bunun yaparken aynı zamanda o sutunu büyükten küçüğe sıralanmış görmek istiyorum.

2.sorum, kullanmış olduğum programdan rapor çekerken misal çektiğim raporu excel formatında kaydettiğim zaman yada kendi otmatik olarak d: de bir klasore attığında rapor mesala stk20100701besiktas olarak otomatik atıyor,yani bu şu demek oluyor besıktas magazasını temmuz ayı stok miktarını otomatık olarak d:ye atıyor değişik isimler altında bir çok mağaza olduğunu düşünürsek,farklı tarihler ve magazaları nasıl bir kod yazılması gerekiyor,sürücüden çekip yeni bir klasore atıcak.

Örnek dosya eklerseniz ve üzerinde açıklama yaparsanız konu daha iyi anlaşılacaktır.Buna bağlı olarakta daha doğru,keskin,ve daha çabuk cevaplar alacaksanız.Ben olamasam bile başka biri mutlaka yapar.:cool:

şimdi eklediğim dosya bir muhasebe programından mesela hep stk2010010720102507zafer,olarak d sürücüsüne otomatik kayıt ediliyor,ve bu çalışma sayfasının stk aynı gerisi yani tarih ve zafer yazan kısmı değişiyor çünkü farklı tarihler arası ve farklı mağaza isimlerinin de raporunu çekiyorum,sonuç olarak tarih değişsede ve mağaza ismi değişsede ben bir kod yazmalıyımki bu dosya ismi değişsede farketmemeli ve daha sonra ben ek te filtrelediğim mesela sadece 5 sutun sa eğer filtrelemiş olduğum işaretleri görmek istemiyorum ve satırlarında gizlenmeden sanki hiç filtrelenmemiş gibi gözükerek d sürücüsünde yeni bir açtığım klasorun içinde bir çalışma sayfasının mesela ilk 100 satırına kopyalamak istiyorum :) Kusura bakmayın karışmış olabilir :)

Ekli dosyalar

Geri