• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtre yaptığımda hesaplama devam etsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bthn35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne istediğinizi tam olarak anlayamadım.

Örn. AKICI,SAADET i seçtiğinizde sadece onunla ilgili saatlerde hesaplama mı yapsın istiyorsunuz ?

Bu duruma göre D ve E sütunundaki formüllerinizi düzenledim.
Filtreleme yaptığınızda, sadece filtrelenen hücrelerde hesaplama yapılmasını istiyorsanız;
TOPLA formülünü değil, ALTTOPLAM formülünü kullanmalısınız. (9 rakamı toplama yapılacağını belirtir) Örn: =ALTTOPLAM(9;D6:D10000)

Sayfada 10000 den fazla veri olacaksa; formüllerdeki, D10000 E10000 ni veri sayısına göre ayarlamanız gerekir.

Ayrıca filtreleme yaptığınızda hesaplama gösterilen alanların yok olmaması için; üst tarafta 4 tane satır açtım.

Eğer elle süre girişi yapmayacak olsaydınız; bu hesaplama alanını başka bir sayfaya taşıyıp,
fotoğraf aracı ile değişken görüntüsünü sayfa 1' e alıp, özelliklerden hücrelerle taşıma ve boyutlandırmayı seçip,
filtreleme yapılınca görünür kalmasını sağlayabilirdik.
Ama dediğim gibi resime veri giremeyeceğiniz ve veri girmek için, diğer sayfayı seçmeniz gerekeceği için o işlemi uygulamadım.

Ekte düzenlenmiş dosyaya bakabilirsiniz.

http://dosya.co/tuugdp1gor8g/HAFTALIK_SAAT_HESAPLA.xlsx.html

Merhaba,
teşekkür ederim, linkteki tam istediğim gibi olmuş.

Merhabalar.
Üst üste iki tane giriş verisi olduğu için sorun oluyor.
Muhtemelen 25.12 15:32 de kart okumadı diye ikinci defa okutulmuş o yüzden tekrar giriş görünüyor.
15:32 li giriş satırını silerseniz ve toplam çalışma formüllerini yeniden düzenlerseniz sorun çözülür.
Tam emin değilim ama aradan sildiğiniz satırdan sonra olan tüm verilerde toplam çalışma formüllerini düzenlemeniz gerekebilir.

Kolay gelsin ;)

Geri