• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtre uygulanan verileri başka sayfaya kopyalama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sarior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
Bir kaç gündür benzer konuları sürekli araştırdım ama sanırım örnek dosya olmadan tam olarak aradığım şeyi bulamayacağım. ilgilenip yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

ekli dosyayı incelermisiniz sizin işinize yarar kodlarını ayarlarsanıs. Dosyayı daha once siteden indirmiştim fakat konuyu bulamadığım için link veremiyorum.

Ekli dosyalar

ekli dosyayı incelermisiniz sizin işinize yarar kodlarını ayarlarsanıs. Dosyayı daha once siteden indirmiştim fakat konuyu bulamadığım için link veremiyorum.

ilgine çok teşekkür ederim. Çok kullanışlı ancak arama sayfasına AHMET yazdıktan sonra veri sayfasına AHMET ile ilgili başka bir veri girince arama sayfası direk güncellenmiyor. yeniden arama yapmak gerekiyor. Birde formü bulamadım. :) formül hangi hücrede :D

ilgine çok teşekkür ederim. Çok kullanışlı ancak arama sayfasına AHMET yazdıktan sonra veri sayfasına AHMET ile ilgili başka bir veri girince arama sayfası direk güncellenmiyor. yeniden arama yapmak gerekiyor. Birde formü bulamadım. :) formül hangi hücrede :D

Dosyada Formul yok Vba ile kodlanarak yapılmış vba ekranını açmak için Alt+F11 tuşuna basın orada kodları gorebilirsiniz.

:( Vba ile çözebilecek kadar deneyimli değilim bu işte :( sanırım kopyala yapıştıra devam. Yardımların için çok teşekkürler. eline, aklına sağlık

:( Vba ile çözebilecek kadar deneyimli değilim bu işte :( sanırım kopyala yapıştıra devam. Yardımların için çok teşekkürler. eline, aklına sağlık

Kusura bakmayın mesajı geç gordum sizin dosyada kodları biraz guncelledim kişilerin sayfasında isimlerin uzerine C1 hücresinde F2 tuşuna basıp Enter derseniz o kişinin bilgilerini getirir hala yaptım bu şekilde kişiler sayfalarını guncelleye bilirsiniz.

Ekli dosyalar

Bir çözüm bulabileceğimden ümidimi kestiğim için bir kaç gündür forma bakmıyordum. cevabını yeni gördüm. Son bir sorum daha olacak kusura bakmazsan. listeye yeni birini eklemem gerektiğinde ne yapmam gerekiyor. yeni açtığım sayfada C1 hücresindede aynı işlem geçerli olmuyor. yaklaşık 20 sayfa olacak. şimdiden teşekkürler.

Eureka :) Huseyinkis cevap yazdıktan sonra gönderdiğin dosyayı biraz daha kurcaladım ve yukarıdaki soruyu çözebildim. beni çok büyük bir zaman kaybından kurtardın. Eline, aklına ve emeğine sağlık çok teşekkürler

Kusura bakmayın mesajı geç gordum sizin dosyada kodları biraz guncelledim kişilerin sayfasında isimlerin uzerine C1 hücresinde F2 tuşuna basıp Enter derseniz o kişinin bilgilerini getirir hala yaptım bu şekilde kişiler sayfalarını guncelleye bilirsiniz.

çok güzel bir çalışam ellerinize sağlık,
peki birden fazla veriyi görüntülemek istesem nasıl yapmalıyım ? yardımcı olur musunuz?

Konu o kadar güzel bir konu ki ; gerçekten şu olay birçok insanın işini halleder kolaylaştırır.

Emeği geçenlerden Allah cc razı olsun.

Son düzenleme:
Merhaba filtrelenmiş verileri ellişer ellişer başka sayfaya sağlı sollu çift sütun olarak yapıştırmak istersek kod nasıl olur acaba?

Geri