• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtre uygulamada sorun yaşıyorum.

Katılım
28 Nisan 2009
Mesajlar
355
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba...
Aşağıdaki kodla Userformda liste adlı sayfada filtre uygulatıyorum ve çıkan sonucu başka bir sayfaya kopyalatıyorum, yalnız filtrede "Ocak" kelimesini veya "3 Aylık KDV" kelimesini bulamazsa tüm kayıtları gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim.


Önce
If ComboBox1.Text = "3 Aylık KDV" Then Selection.AutoFilter Field:=13, Criteria1:="3 KDV" şeklinde filtreliyor

Sonra
If ComboBox2.Text = "Ocak" Then Selection.AutoFilter Field:=25,
Criteria1:="Ocak" şeklinde filtreliyor ve en son olarak da B1 deki isimleri "Beyan" Sayfasına aktarıyor.

İki şarttan biri o sütunda hiç yoksa beyan sayfasına hiçbirşey aktarmasın.

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
örnek dosya eklermisiniz

Numan Bey eklerim eklemesine de ekleyeceğim dosya hem büyük hem de bu kodun olduğu yer çok karışık buradan izah edemem.

Sorunum kısaca şu B sütununda isimler var C sütununda bazı isimlerin karşıısnda KDV yazıyor yine D sütununda da bazı isimlerin karşısında Ocak Yazıyor.

Bu yazılar olduğu sürece filtre de bir problem yok yukarıdaki kodla bilgileri alıyorum. Ve başka bir kodla filtrelenen b sütunundaki isimleri başka bir sayfaya alıyorum.

Sorun ise c ve d sütnlarında hiç veri olmazsa yukarıdaki kod süzme işlemi yapmıyor ve hiç isim kopyalamaması gerekirken tüm isimleri kopyalayıp diğer sayfaya atıyor.
 
Geri
Üst