• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

filmleri excellde listelemek

Excel Vers. ve Dili
office 2007
selamlar arkadaşlar
elimde birkaç hdd içinde binlerce film. ben bu filmleri boyutlarına, sürelerine ve özelikle çözünürlüklerine göre excellde listelemek istiyorum. yaptığım google araştırmaları sonucu bu forumdaki aşağıdaki konuyu buldum. aslında tam istediğim excell ancak çözünürlük kısmı çalışmıyor. konu 10 yıl önce açılmış. geliştiricisine özelden yazdım ancak cevap alamadım. ben normal bir excell kullanıcısıyım macro kısmından anlamıyorum malesef. excellin bu kısmını düzelterek yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum.

Merhaba Arkadaşım,
Resimdeki pembe hücrelerde ne varsa silin. C7 ye film klasörünüzün adresini yapıştırıp makroyu çalıştırın. Okuyabildiğini mutlaka yazacaktır
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• film_L4.png
    film_L4.png
    48.3 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba,
Bu gibi özellikler zannedersem işletim sistemine vs göre değişiklik göstermektedir, bu yüzden her bilgisayarda aynı sonuç elde edilmiyor sanırım.
Konu bütünlüğü açısından diğer konuya cevap yazdım, kontrol eder misiniz?

Merhaba Arkadaşım,
Resimdeki pembe hücrelerde ne varsa silin. C7 ye film klasörünüzün adresini yapıştırıp makroyu çalıştırın. Okuyabildiğini mutlaka yazacaktır
İyi çalışmalar

dediğiniz gibi yaptım yine çözünürlükleri okumuyor. sizin gönderdiğiniz ekran alıntısında da çözünürlükler "x" şeklinde görünüyor.
1920 x 1080 gibi bir format bekliyorum. yanlış mı düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    107 KB · Görüntüleme: 5
Ömer Beyin diğer tarafta verdiği dosyada deneyin adresi buradaki gibi yazın sonuç alırsınız

Geri