• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fikstürle ilgili bir soru

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Forumda yapılmış olan fikstürlerden biri olan ekteki dosyada fikstürle ilgili bir sorum var.
Bu fikstürde KURA sheetinden katılan takım adlarını alan dosya kura olarak FİKSTÜR sheetine her hafta maç listesi çıkıyor. Bu fikstür yeşil olan bölüm tek devreli lig sistemindedir. Burada maç listesinde takım maçlarının yanında her hafta bay olan takımlarında gözükmesini istiyorum.
Örnek dosya ektedir.

Son düzenleme:
Sadece 5 takım için uyarladım.Dosyanız 500 KB tan büyük olduğu için ekleyememişsiniz.Bu durumlarda dosyanızı rar halinde gönderiniz.

Ekli dosyalar

Üstadım.Sağolasın. 4-6-8ÇİFT sayı bunlarda bay olmaz.
Burada takım ismimlerini nereye giricem,4,6,7lı yapmak mümkünmü fikstürü

Kura sayfasına gireceksin. 7 li takım için bay yapmadım.Ama dosyanın KURA!AM2:BT420 hücrelerinde değişiklik yapabilirsin.

7liye dediğiniz gibiuğraşırım 4ve 6lı işini ne yapabilirim.

4 lü ve 6 lı da bay yok uğraşmanıza gerek yok.açılır kutudan seçin. Sn istanbulcahan aslında bir şablon oluşturup gönderseniz daha iyi olacak.eğer sadece puan durumu istiyorsanız, bu çok basit. Ama dosyanızda istatistik gibi, tablo gibi sayfalar istiyorsanız bu biraz zaman alır.

Dosyayı hazırladıktan sonra dosya üzerine eklemeler yapmak biraz zaman alıyor.

Fikstürü bu gönderdiğim örnek şablona hazırlarsanız bayağı azalttım. Muthiş olur.

Ekli dosyalar

Dosyaya bir bakın.siz aldığı sayı ve aldığı set dediğiniz için ayrı bir bölüm yaptım.Eğer olmuşsa ona göre dosyada çalışmaya devam edeceğim.Bir de grup demişsiniz.Grubun nasıl nereye yazılacağını dosyanız el ile giriniz.dosyam üzerinde isteklerinizi belirtiniz.

A.SAYI YERİNE; V..SAYI OLARAK DEĞİŞTİRELİM. Bu ifadenizi anlayamadım.Tam olarak anlatın.bir de çarşaf sayfası gerekli mi.grup adları olacak mı?şablon da bi sorun var mı?

A.SAYI YERİNE; V..SAYI OLARAK DEĞİŞTİRELİM. Bu ifadenizi anlayamadım.Tam olarak anlatın.bir de çarşaf sayfası gerekli mi.grup adları olacak mı?şablon da bi sorun var mı?
A SAYI V. SAYI işini boş verin.

Çarşaf dosyası pek de gerekli değil (işi uzunsa );

Grup adları olacak.

Takım adlarında KURA' dan aldığı fikstüre göre takımların isimlerini yazınca grup adlarını da yanına yazsın.

Bu arada şablonda sıkıntı yok.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyayı inceleyin.Sayfa koruması var.Tek grup olduğu için yanlarına grup adı koymadım.
Çok sağolasın. Eline emeğine sağlık, 4lü fikstür olarak bye lı olan yerleri silersem olurmu bu arada koruma şifresi konusu var. 6 lı olan fikstür konusu var. yine bye olan yeriikiye ayırırsamyukarıdaki formule göre birşeyler yapsam olabilirmi.

Geri