• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fazla Mesai ve Harcırah Tablosu oluşturma ile ilgili bir soru.

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
Merhaba kolay gelsin, çalıştığım birimde fazla mesai ve harcıralar ile ilgili bir tablo oluşturmam gerekiyor. Ancak benden istenen işlem biraz karışık geldi bana. Ben de elimden geldiğince açıklayarak bir örnek tablo hazırladım. İşin içine karmaşık formüller girince tıkanıyorum bu yüzden tekrar yardımınıza ihtiyaç duydum. Örnek tablo üzerinde sayfalarda gerekli açıklamaları yazdım. Vakit ayırıp inceleyenlere şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

İsmail.

Ekli dosyalar

Merhaba dosyanızda bu Demre Grubu ve Kaş Kalkan grubu Mesai Başlama ve bitiş saatleri ocak verisinin neresinde yazıyor bu bilgileri nasıl bulacağız?

1000 Ahmet DEMRE GRUBU 02.01.2013 08:00 09:00 1
KAŞ-KALKAN GRUBU 03.01.2013 07:00 09:00 2
KAŞ-KALKAN GRUBU 08.01.2013 07:00 09:00 2
KAŞ-KALKAN GRUBU 14.01.2013 07:00 09:00 2

Merhaba Hüseyin Bey, Demre Grubu ve Kaş Kalkan grubu Mesai Başlama ve bitiş saatleri standart; yani Demre için 08:00-09:00 (yani 1 saat), kaş Kalkan için 07:00-09:00 (yani 2 saat). Ocak Ayı ve diğer aylarda, hafta içinde 1 saat yazıldığı zaman bu "Demre Grubu" ve "08:00 - 09:00" demek, 2 saat yazıldığı zaman bu "Kaş Kalkan Grubu" ve "07:00 - 09:00" demek oluyor. Yani ben 1 saat veya 2 saat girdiğim zaman "fazla mesai" sayfasında ilgili hücrelere bu şekilde veri aktarılacak. Bunu o aylarda da herhangi bir yere yazmak gerekiyor mu bilmiyorum, eğer yazılması gerekiyorsa nereye nasıl yazılacak belirtebilirseniz sevinirim. Tam birebir istediğim gibi olmayacak, bunu biliyorum; ama yaklaşık birşeyler olursa o da işimi görür diye düşünüyorum. İlgilenmiş olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.

İstemeyerek de olsa konu görünsün diye tekrar mesaj yazıyorum. Konu üzerinde benim de aklıma birşeyler geliyor ama formüle edemiyorum. Nasıl bir mantıla düşündüğümü işyerine gidince yazarım artık. Tekrar teşekkür ederim.

İsmail.

Geri