• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fazla Mesai Hesabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anemis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 (64bit) - Türkçe
Merhabalar;

Excel ile giriş - çıkış saatlerini girerek aylık toplam fazla - eksik mesai hesabı tutan bir dosya hazırladım.
Bu forumdan da belli noktalarda destek aldım. Yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.

Belki kullanma ihtiyacı olanlar olabilir diye paylaşmak istedim.

Dosyanın içeriği aşağıda görünmektedir.
OoG8WZ.gif

Altın üyeliği olmayanlar için indirme linki = Tıklayınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar;

Excel ile giriş - çıkış saatlerini girerek aylık toplam fazla - eksik mesai hesabı tutan bir dosya hazırladım.
Bu forumdan da belli noktalarda destek aldım. Yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.

OoG8WZ.gif

çok teşekkür ederim ederim emeğinize sağlık. Ben de böyle bir şey arıyordum tesadüfen buldum. Allah tuttuğunuzu altın etsin

Hocam öncelikle teşekkürler. Altın üyeliğinizi yeni aldım velakin dosya indirmeyi gerçekleştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla.

hocam birde sayfa korumasını kaldırmak için parolayı belirtirseniz sevinirim.
Saygılarımla.

Merhaba;
Dosyanız çok güzel güzel olmuş birden fazla personel ekleme yapabilir miyiz
otomatik giriş çıkış ekleyebilir miyiz ?

3 vardiya ve 5 farklı yemek için ne yapabiliriz?
yemek saatleri 04:00 - 04:30, 12:00 - 13:00, 18:00 18:30

Merhabalar Linkler çalışmıyor ama yeni linkler yapa bilirmisiniz? altın üyelik harici indire bilmek için

Merhabalar;

OoG8WZ.gif

Merhabalar altın üye olmayanlar için tekrar indirme linki paylaşır mısınız? Eski linkte bağlantısı bitmiş gibi görünüyor.

Linkten erişebilirsiniz..

Teşekkürler attığınız tablo işim için çok yararlı ama küçük bir sorunum var. Haftasonu çalışıyoruz ve tabloda cumartesi pazarı tamamen mesai olarak yazıyor. Oysa ben bunu istemiyorum. Bunu da diğer günler gibi normal saat olarak işleyip fazla kısmını mesai olmasını istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?

14 nolu mesajda paylaştığım link çalışıyor.

Geri