• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

fatura takip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003 ingilizce
Arkadaşlar merhaba

Ben işimi kolaylaştıracak bir fatura takip sistemi yapmaya çalışıyorum. Gelen faturaları ekteki excel fatura takip sistemi ile takip etmek istiyorum.Sizden yardım istediğim konu bir buton oluşturmak. Bu konuda hiç bilgim yok maalesef yapabilecek arkadaşa minnettar olurum.yapmak istediğim butona tıkladığım zaman açılan pencerede dosyadaki başlıkların olduğu bir kayıt girme yeri
birde eğer mümkünse süzdürme yapabileceğim ayrı bir buton olması, istediğim zaman faturayı herhangi bir kriterden bulabilmek için , gerçi süzdürmeyi burdan da yapabiliyorum ama ayrı bir yerde olursa daha çok işime gelir. Bu arada iş yerimde kullandığım excel 2003 ingilizce versiyonu şimdiden yardimlarınız için teşekkürler....

Ekli dosyalar

Arkadaşlar sorunumu biraz olsun çözdüm ama bir yerde takıldım.Ferhat hocanın ayrıntılı anlatımı ile userformu oluşturdum. Kodların bir kısmını yazdım fakat listbox da verileri görüntüleyemiyorum. hata mesajı veriyor forumda anlatılanları birebir uyguladım. yanlışımı henüz bulamadım lütfen yardım edin.

Teşekkürler

Mustafa bey yardımınız için teşekkür ederim. yolladığınız ekte sorunum çözülmüş Şimdi kaldığım yerden devam edebilirim.

Mustafa bey yardımınız için teşekkür ederim. yolladığınız ekte sorunum çözülmüş Şimdi kaldığım yerden devam edebilirim.
yardımcı olduysam ne mutlu bana
fakat butun faturalarınız bu excelde kayıt yapacaksanız ılerlıyen zamanlarda excelınız sehven silinir veya arıza verir gibisinden düşünerekten
ekteki kodu bence formunuza yenı bır comandbuton atayarak içine aşagıdakı kodları yapıştırın

Private Sub CommandButton121_Click()

' farklı kaydet c: sürücüsüne yedek alır
ChDir "C:\"
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\FATURA DENRMR.xls", FileFormat:=xlExcel8, _
Password:="", WriteResPassword:="", ReadOnlyRecommended:=False, _
CreateBackup:=False
MsgBox "C:\Sürücüsüne Yedeklemeniz Yapılmıştır.", vbOKOnly, "Uyarı!!!"
End Sub

Mustafa bey bilgisayarım server'a bağlı olduğu için yedeklemesini otomatik alıyoruz zaten ama yinede düşünüp yazdığınız için teşekkür ederim.

yardımcı olduysam ne mutlu bana
fakat butun faturalarınız bu excelde kayıt yapacaksanız ılerlıyen zamanlarda excelınız sehven silinir veya arıza verir gibisinden düşünerekten
ekteki kodu bence formunuza yenı bır comandbuton atayarak içine aşagıdakı kodları yapıştırın

Private Sub CommandButton121_Click()

' farklı kaydet c: sürücüsüne yedek alır
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\FATURA DENRMR.xls", FileFormat:=xlExcel8, _
End Sub

bu dosyayı bende kullansam sorun olurmu birde ben 7 aydır porç listesini sadece excele kaydediyorum bu sorun olurmu sorun olursa ben ne yapmalıyım
yukardakı acıklamada yapılmış ben onu nasıl yaparım emegi gecenlere teşekkür ederim saglıcakla

bu dosyayı bende kullansam sorun olurmu birde ben 7 aydır porç listesini sadece excele kaydediyorum bu sorun olurmu sorun olursa ben ne yapmalıyım
yukardakı acıklamada yapılmış ben onu nasıl yaparım emegi gecenlere teşekkür ederim saglıcakla

sevgılı arkadaşım Tedbiri al Takdiri Allah'a bırak demişler
Sen 7 aydır tedbir almışşındır herhalde forumda yedekleme diye arama yaparsan bir sürü örnek bulursun aşağıdaki kodu sayfana bir buton atayarak kodları içine yapıştır

Private Sub CommandButton1_Click()' ' farklı kaydet c: sürücüsüne yedek alır
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\FATURA DENRMR.xls",' kendi dosyanın ismini yazarsın
FileFormat:=xlExcel8, _
End Sub

yoo kimse bişi demedi excelde yapabilecegim başka şeylerde olur diye ararken burayı buldum üye oldum hiç bilgim yok daha önce excel de kullanmadım ilginize teşekkür ederim yadekleme işine bi bakayım sayfana bir buton atayarak kodları içine yapıştır demişsiniz onuda bilmiyorum yavaş yavaş ögrenecegiz ALLAH ın izniyle resimli anlatım olursa daha iyi olur ben birşey anlamıyorum buraya üye olduktan sonra bazı şeyleri ögrendim sayfa koruma gibi formülleri gizleme gibi saglıcakla

hoş bulduk a.s yedek alma ve sizin verdiginiz sayfayı inceleyim saygılar

benim excel de actıgımda giriş ekle sayfa düzeni formüller veri gözden gecir görünüm

vermiş oldugunuz linkte excel de dosya düzen görünüm diye gidiyor ben 2007 kullandıgım için mi teşekkür ederim

yoo kimse bişi demedi excelde yapabilecegim başka şeylerde olur diye ararken burayı buldum üye oldum hiç bilgim yok daha önce excel de kullanmadım ilginize teşekkür ederim yadekleme işine bi bakayım sayfana bir buton atayarak kodları içine yapıştır demişsiniz onuda bilmiyorum yavaş yavaş ögrenecegiz ALLAH ın izniyle resimli anlatım olursa daha iyi olur ben birşey anlamıyorum buraya üye olduktan sonra bazı şeyleri ögrendim sayfa koruma gibi formülleri gizleme gibi saglıcakla
Merhaba
http://www.excel.web.tr/f60/
http://www.excel.web.tr/f49/
İncelemeniz öğrenmenize yardımcı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri