Fatura takip programı

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Hocam yaptığınız inceledim. ellerinize sağlık, fakat ben bunu kullanıcı değiştir dediğimde burdaki userformu kapatıp, dosyayı ilk açtığımızda karşımıza gelen kullanıcı giriş userformunu ekrana getirmesi gerekli.

bunun için

Unload Fatura_Takip
Kullanıcı_Girişi.Show

yazdım. hata verdi
Düzelttim kulanıcı giriş ekranı gelmesine gerek kalmıyor kullanıcı seçip butona basıyorsunuz yeni kullanıcı ayarları yükleniyor inceleyin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Düzelttim kulanıcı giriş ekranı gelmesine gerek kalmıyor kullanıcı seçip butona basıyorsunuz yeni kullanıcı ayarları yükleniyor inceleyin.
Hocam kusura bakmayın hata bende. Size eksik bilgi vermişim. Ben veri girişi yapılan userformdaki kullanıcı adını, kullanıcı girişi yapıldıktan sonra kullanıcı girişi ile aynı ismi seçtirip değiştirilemez hale(pasif) getirdim. Bu yüzden buradan kullanıcı seçilmesini istemiyorum. dediğim gibi kullanıcı değiştir dediğimde bu veri girişi yapılan userform kapanıp ( kullanıcı değişecek yaptığınız değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz evet-hayır-iptal seçeneklerinden eveti veya hayırı seçtiğimde bu userform kapanıp ilk açlılıştaki kullanıcı girişi yaptığımız userformun gelmesi gerekli) Bu arada burdaki kullanıcı değiştirden sonraki evet - hayır -iptal kısmının kodlarını ben oluşturabilirim. fakat dediğim gibi bu formu kapatıp kullanıcı giriş formunu açtıracak kodda sıkıntı yaşıyorum.

Unload Me
Kullanıcı_Girişi.Show
neden hata veriyor?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
türkçe

çok güzel olmuş ellerinize sağlık yanlız benim bir sorum olacak kullanıcı ismi ve şifresi ney acaba
bide nasıl değiştirebilriz

Excel Vers. ve Dili
türkçe
sayın fedeal kullanıcı ve prola bilgilerini paylaşmanız mümkün mü acaba

Excel Vers. ve Dili
logo
Sayın fedeal,

Ben bu sisteminizi yeni kullanmaya başladım. Çok güzel bir sistem öncelikle teşekkür ederim. Benim sorunum. Rapor2 ve rapor 3ü çalıştıramıyorum. Bu konu ile ilgili yardımcı olmanızı rica ederim.Ayrıca Ana programdaki hesap ekstresi kısmındaki kalan bakiyeler ve cariler kısımlarını göremiyorum. Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar. emeği geçen her kişiye ayrı ayrı teşekkür. Ben dosyayı açtığımda bana bilinmeyen hata veriyor. ne yapmam lazım?