• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura Şablonu Üzerine, Hücrelere Veri Girmek?

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Arama yaptım ama benim derdime derman olacak bir başlık bulamadım.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim derdim orjinal boyutlarda taratıp resim olarak excel çalışma sayfasına eklediğim fatura resminin üzerine hücreleri çıkarmak ve orada çalışmak.Yani fatura arka planda olacak orjinal boyutuyla ve ben gerekli hücreesel çalışmaları yapacağım.Anlatabilmişimdir umarım .Teşekkürler tekrardan...

Ekli dosyalar

Fatura resmini arka plana ekleyerek bir çözüm bulunabilir. Ekte dosyanıza yaptığım uygulamayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Satır ve sütunları nasıl kullanılmaz hale getirdiğinizi ve bu şekilde arka plan atamayı nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz lütfen Levent Bey?

Satır ve sütunları nasıl kullanılmaz hale getirdiğinizi ve bu şekilde arka plan atamayı nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz lütfen Levent Bey?

Önce boş satırların tümünü seçin ve gizleyin. Daha sonra aynı işlemi sütunlar için yapın. Arka plana resim ekleme işleminide 2003 versiyonu için biçim-sayfa-arka plan menüsünden yapabilirsiniz.

Not: Tüm boş satırları seçmek için ilk boş satırı seçin ve üst karakter tuşunu basılı tutarak sırasıyla end ve alt ok tuşuna basın. Sütun içinde end ve sağ ok tuşudur.

Sayın Levent bey. Dosyay çok güzel yapmışınız ne kadar teşekkür etsem az.Fakat yazdırdığım zaman 2 sayfaya yazıyor. Bunu boyutlarını değiştirmeden tek sayfa boyutlarında nasıl ayarlayacağız? Yardımlarınız için teşekkürler...

Sayın Levent bey. Dosyay çok güzel yapmışınız ne kadar teşekkür etsem az.Fakat yazdırdığım zaman 2 sayfaya yazıyor. Bunu boyutlarını değiştirmeden tek sayfa boyutlarında nasıl ayarlayacağız? Yardımlarınız için teşekkürler...

Bunu sayfa yapısından (dosya-sayfa yapısı) kendi bilgisayarınızda ayarlamanız gerekiyor.

Sayfa yapısı menusunu çok karıştırdım ama derdime derman olacak bir şey bulamadım.Eğer nasıl yapacağımı hangi ayarları değiştireceğimi kısaca söylerseniz çok sevinirim.teşekkürler.

Alternatif olarak görünüm-sayfasonu özinleme menüsünü tıklayın. Aşağıdaki gibi bir görünüm çıkacaktır. Kesik çizgili çizgileri fare ile tutarak sağa-sola yada yukarı-aşağı taşıyarak sayfa ayarınızı yapabilirsiniz.

sayfaayari.JPG

Merhaba ben 2011 de denedim bi türlü olmadı 2011 de nasıl yapıldığı konusunda bilgi verirmisiniz selam ve saygılar,

Önce boş satırların tümünü seçin ve gizleyin. Daha sonra aynı işlemi sütunlar için yapın. Arka plana resim ekleme işleminide 2003 versiyonu için biçim-sayfa-arka plan menüsünden yapabilirsiniz.

Not: Tüm boş satırları seçmek için ilk boş satırı seçin ve üst karakter tuşunu basılı tutarak sırasıyla end ve alt ok tuşuna basın. Sütun içinde end ve sağ ok tuşudur.

Tam olarak nasıl yapıldığınız daha ayrıntılı yazabilir misiniz?
Denedim ancak yapamadım. 2007 sürümünü kullanıyorum.
Sizin hazırladığınız dosyayı düzgün olarak görüntüleyebildim. Ancak neyi nasıl yaptığınızı çözemedim.
Forumlarda çoğu kişinin yapmak isteyip yapamadığı bir şeyi yapmışsınız. Teşekkürler.

arka planda yerleştirilen resimi excell e göre nasıl ayarlayabiliriz . ben resim eklemede sorun yaşamıyorum sadece derdim eklediğim resim ayarlarını nasıl değiştiririm

Excel dosyasını görebilmek için üye oldum ama görüyorumki forum paylaşım üzerine bir forum değil. Boşuna üye oldum.

Henüz hiç bir fayda sağlamadan maddiyata dönmesi yeni üye açısından hoş geğil. Bu şekilde aktiflik sağlayamazsınız.

Saygılar.

Not: (Üyeliğimin silinmesini rica ediyorum)

Geri