• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura şablonu düzenleme

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaslar konuyu yanlıs yere acmıs olabılırım fakat forumu baya karıstırdım fakat bı turlu yazdırma butonu olusturamadım makro ayarları falan yardımcı olabılıcek bır arkadas varmıdır ...

Bırde klavuz yazı yazmak ıstıyorum hucre ıcıne ornegın ısım yazan yerde ad soyısım yazmak ıstıyorum sabıt olarak kalmasını ıstıryorum sımdıden tesekkurler ....

Ekli dosyalar

Merhaba,

Konu başlığınız cevap almanızı engelleyebilir. Forum kurallarına uygun başlıklar kullanmanızı rica ederim.

Dedıgım gıbı yanlıs yere acmıs olabılırım fakat bı turlu cozemedm yanı eklıyemedım benm becerıksızlıgım :d

Merhaba,

Ben konu başlığınızdan bahsediyorum. Sizinle aynı sıkıntıyı yaşayan bir üyemiz size verilen cevabı aşağıdaki başlıkla nasıl bulacak?

Kod:
[B]Yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler ...[/B]

Not : Bu seferlik ben gerekli düzeltmeyi yapıyorum.

Dosyanıza göz attım .
Ancak bir fatura bu kadar enine boyuna dar olabilir mi ? Ya da sadece biçimi anlatmak için mi ?
Anladığım kadarı ile excel'de bir şablon üzerinden ürüne karşılık fiyat ve otomatik hesaplayarak da Kdv işleme gibi bir yolla fatura kesmeyi düşünüyorsunuz. Eğer bu doğru ise , faturanın birebir boyutlarında ki bu genelde a4 içeriği olur, ve yazıların da düşmesi gereken yerlere ayarlanması gerekecek.

Fatura resmi olduğundan , excelden kağıda sadece verinin düşmesi ancak çizgilerin düşmemesi gerekecek ve daha birkaç ince ama önemli ayrıntı, yeri geldiğinde uyarmanızın gerektiği ...

Eğer yapabilirseniz; boş bir faturayı fotokopileyin ( onemli ve firmasal bilgilerin üzerini kapatarak) scanner ile resmini aldırın ve buraya yükleyin. Bu birebir fikir almak için ideal bir yol olabilir. Ya da excel'de benzeri bir çalışma yapıp boş a4'e baskı alın, kaymaları excelde düzeltin ve o exceli buraya atın üzerinde çalışılır ve bitince de işe yarar olsun.

Arkadaslar konuyu yanlıs yere acmıs olabılırım fakat forumu baya karıstırdım fakat bı turlu yazdırma butonu olusturamadım makro ayarları falan yardımcı olabılıcek bır arkadas varmıdır ...

Bırde klavuz yazı yazmak ıstıyorum hucre ıcıne ornegın ısım yazan yerde ad soyısım yazmak ıstıyorum sabıt olarak kalmasını ıstıryorum sımdıden tesekkurler ....

Merhaba
Siz sadece ilgili sayfayı yazdırmak için buton mu istiyorsunuz?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri