• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura Kesme ve Cari Hesap Tutma Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ffesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
müşteri kaydı esnasında problem yaşıyor musunuz? çünkü satır orada da var. başka bir pcde denemeye çalışıcam bende

müşteri kaydederken sorun yok. müşteriyi tam olarak yazdır tıklayınca kaydediyor sanırım problem tek orada.

Fatura Kesme ve Cari Hesap Tutma Programı müşteri bilgilerini numaradan girip ne kadar alacak var ve ya ne kadar ödenecek miktar olduğunu nasıl yapabilirim

Fatura Kesme ve Cari Hesap Tutma Programı müşteri bilgilerini numaradan girip ne kadar alacak var ve ya ne kadar ödenecek miktar olduğunu nasıl yapabilirim

müşterilere numara verip alacak & verecek durumunu öğrenmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla,yanlış mıyım?

arkadaşlar bu programı denedim bazı değerleri girince çok değişik şeyler çıkıyor 10 tl yazınca yüzde 18 ini 18 tl genel toplamı 118 tl buluyor

Fatura kayıt ederken kdv sadece %18 görünüyo oraya%0-%1-%8 lik dilimler ekleyip ona göre otomatik hesaplamasını sağlayabilirsin

Bu programa kdv 1-8-18
stok eklemeyi aynı müşteri ekler gibi ekleyebilirmiyiz.
birim ve tutarı düşeyara yardımıyla yapabilirmiyiz.
ekrana 10 tane boş alan oralara kg fiyatı olacak ve onları stok sayfasına atacak ordan tutar hesaplanacak şekilde olacak saygılarla kolay gelsin
çok denedim ama yapamadım yapabilecek arkadaşlardan rica ediyorum
saygılarla
kolay gelsin

programa kdv leri ekledim , küsüratlı sonuçlarda tutarı yanlış hesaplıyor müşteri seçimi yaptığımızda makro yardımıyla düşeyara yapıyor adres vd.dairesi no su çıkıyor onu stok eklediğimizde brim ve brim fiyatı kendi çıkacak şekilde yapabilirmiyiz.
saygılarla
kolay gelsin

arkadaşlar basit fatura jaydı ve kur fatura kaydı yapılabilecek excel şablon var mı

Son hali

simge durumuna küçültmeyi bilerek kullanmıyorum o esnada başka excel sayfaları açınca karışıyor :s
stok takibini yakında ekliycem inşallah

Bu çalışmanızın son hali var mı acaba?

Geri