• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

fatura hesaplama

Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim dosyada bir arkadaşı çıkarmak istiyoruz:)
fatura hesaplamalarını ikiye bölecek şekilde yapabilen biri var mı?

tablodaki mantığı kısaca anlatayım. aylık harcamalar yazılıyor genel ve özel en altta ad ay sonu kim ne kadar verecek onu hesaplıyor.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Ekteki gibi bir şeymi?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
VARDAR sabit giderler ikiye bölünecek ama diğer giderler bölümündeki masrafları yazdığımız zaman ikiye bölüp çıkan rakamı borçluya yazacak. yani en alt bölümde ay sonu kim ne kadar verecek onu hesaplatmak istiyoruz. senin yaptığında hepsini ikiye bölüyor. kiraya 1000 yap alt tabloda da markete 100 yap mesela normalde market harcamasını yapanı 450 lira diğerini de 550 lira verecekli olarak çıkarması lazım ya onu yapmıyor

Merhaba,
Ekteki gibi bir şeymi?

yani şöyle özetleyim.
sabit giderler ikiye bölünüp en alttaki tabloya verecekli olarak yazılmasını istiyoruz.

diğer giderler bölümündeki harcamaları da kim ne kadar harcamızsa ona göre en alt bölümündeki kısmına kimin ne kadar ödeme yapması gerek onu yazsın

örnek veriyorum ben 100 liralık market yaptıysam karşı tarafa ay sonu 50 lira verecekli yapsın

Üstteki dosya yenilenmiştir bakarmısın.

yani şöyle özetleyim.
sabit giderler ikiye bölünüp en alttaki tabloya verecekli olarak yazılmasını istiyoruz.

diğer giderler bölümündeki harcamaları da kim ne kadar harcamızsa ona göre en alt bölümündeki kısmına kimin ne kadar ödeme yapması gerek onu yazsın

örnek veriyorum ben 100 liralık market yaptıysam karşı tarafa ay sonu 50 lira verecekli yapsın

Alternatif olarak ekli dosyaya bakınız.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Ekteki gibi bir şeymi?

yine hata var:(
sabit gelire hiç birşey yazma sadece markete 200 yaz mesela o zaman altta hata demeyim de alacaklı borçlu diye gösteriyor.
Ben sadece kim ne kadar verecek onu hesaplasın istiyorum
200 lira harcama yapandan 100 lira tekrar istmesin direkt aşağıya diğer kişinin verecekli kısmına 100 lira eklesin mesela.

Alternatif olarak ekli dosyaya bakınız.

ya çok teşekkürler ama bu da aynı:S

diyorum ki sabit gelirlere birşey girmeden diğer gelirlere girin ikinci bölümdeki
market 200 mesela en alt tarafa da ay sonu gizem 100 lira verecek desin

Geri