• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura hazırlamam gerek

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Arkadaşlar elimde fırmamızın faturasının resmı varda a4 olarak bunu excell'de a4 alanı ayarlayıp sıgdırıp hucrelerın ıcıne yazı gırebılmem lazım yanı resım transparan yanı alpa olucak arkada ama hucreler ıcerısıne yazı gırebılmem lazım yardımcı olabılırsenız sevınırım.

Son düzenleme:
Foruma hoşgeldiniz. Kimsenin sıfırdan size dosya hazırlayacağını sanmıyorum. Eğer başlangıç olarak bir taslak hazırlar ve zorda kaldığınız yerleri forumda sorarsanız sorunuza çözüm bulabilirsiniz.

Bu türden şablon üzerine veri girme uygulamalarında şu yöntem kullanılır: Göz kararı hücre genişlik ve yükseklikleri ayarlanır. Tahmini olarak fatura üstünde denk geleceği yerlere veri girilir. Varsa müsvedde fatura üstüne yoksa boş kağıda baskı alınır ve gerçek fatura ile karşılaştırılır. Eğer kaymalar varsa hücre yerleri denk gelecek şekilde değiştirilir ya da boyutları değiştirilir.

Foruma hoşgeldiniz. Kimsenin sıfırdan size dosya hazırlayacağını sanmıyorum. Eğer başlangıç olarak bir taslak hazırlar ve zorda kaldığınız yerleri forumda sorarsanız sorunuza çözüm bulabilirsiniz.

Bu türden şablon üzerine veri girme uygulamalarında şu yöntem kullanılır: Göz kararı hücre genişlik ve yükseklikleri ayarlanır. Tahmini olarak fatura üstünde denk geleceği yerlere veri girilir. Varsa müsvedde fatura üstüne yoksa boş kağıda baskı alınır ve gerçek fatura ile karşılaştırılır. Eğer kaymalar varsa hücre yerleri denk gelecek şekilde değiştirilir ya da boyutları değiştirilir.

Hocam su sekılde anlatayım benım bu faturayı belırledıgım alana fligran olarak ayarlamam lazım arka plan ekle dıyorum tum sayfalara dagılıyor arka plan sadece belırledıgım alana yapamazmıyım arkaplanı

veya resım olarak eklesem arkaplana sabıtlıyebılırmıyım cunkı resım olarak eklersek hucrelere dokunamıyoruz

Forumda Fatura diye arama yaparsanız benzer sorulara ulaşabilirsiniz.

Tabloyu excelde oluşturun filigran ekleyip fatura oluşturabilirsiniz.

Geri