• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura Formu Düzenlemek

Excel Vers. ve Dili
fatura kesme
Arkadaşlar Siz Ustatlara Çok basit Gelecek Ama Beceremedim ben :) link de verdiğim örnek gibi basit bir fatura şablonu düzenledim bunu bana biraz geliştire bilirmisiniz mesela kdv kendi hesaplama toplam tutarı kendi toplama ve birazda hücreler belirli olması bunları beceremedim karman çorman oldu ama hücreler fatura formuna tam denk geliyor.
Fatura Şablonu
Yardımlarınızdan Dolayı Şimdiden Teşekkür Ederim

Merhaba

arkadaşım ben biraz düzenleme yaptım yaptıklarım fatura satır toplamı miktar ve birim fiyatı yazınca otomatik topluyor alt satırda kdv % 18 olarak formüle edilldi faturada yanlız kısmı otomatik olarak yazıyla yazılıyor .
fatura satırlarınının fontunu biraz düşürüp Kalın yaptım bu netleştirecektir

1 de faturayı hesaplamayı elle yapmışsınız bu nu otomatik hale getirdim
değiştirmek isterseniz Araçlar \ Şeçenekler \ Hesaplama Sekmesini tıklayıp hesaplama kısmını otomadik yaparsanız sorun çıkmaz

Saygı ve Sevgilerimle

Neo Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım Mükkemel birşey olmuş Abi Birde Bu Hücreler Bozulmasın Mayettinde Nasıl Sabitliye Biliriz Fikrin Varmı

Arkadaşım dosyada birkaç değişiklikte ben yaptım,ürün ve müşteri kodları ile giriş yaparsanız karşılıkları otomatik olarak gelecektir.
siz sarı ile işaretli bölgelere veri girmeyiniz.
Kolay gelsin

selim_1 Arkadaşım eline sağlık mükemel bir kolaylık olmuş :) teşekkür ederim

arkadaşlar ya sanırım link ölü banada çok acil lazım böyle bir şablon yardımcı olan olursa sevinirim

yeni_fatura2(1)s

4.mesajda bahsedilen fatura dosyasını ben evvelce indirmiştim, onu aynen ekliyorum.

Ekli dosyalar

teşekkürler...

Geri