• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura da Formül ve Makro

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Ingilizce
Merhaba,

Bana fatura yazmam icin gerekli Formüle ve Makroya yardimci olabilirseniz, buna cok sevinirim:
Excel 2003'ü Ingilizce kullandigimdan, cevabinizi xls Dosyasi olarak ekliyebilirseniz mutlu olurum.

Ekli dosyayı görüntüle faturasorusu.xls

• Faturanr. Tablo 2 ye yazildiktan sonra kendiliginden Tablo 1'e yazilmali.
  • Eger bir Fatura ödenmediyse (Tablo 2 de "Ö" yok), Tablo 1 deki Faturanr. hücre olarak kendiliginden boyansin.
  • Tablo 1 de basilan her Faturanr. Tablo 2 yi acip oradaki Faturanr/ilgili Hücreye gitsin ( Makro/Otomatik Hyperlink?)

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Dinamik alan tanımlaması, dizi formüller, koşullu biçimlendirme ve makro kullanılarak hazırlanmıştır.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Dinamik alan tanımlaması, dizi formüller, koşullu biçimlendirme ve makro kullanılarak hazırlanmıştır.

Merhaba,

emeginiz icin candan tesekkürler ederim.
Malesef mükemmel Formüllerinizi kendi Dosyama kullanamiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle FaturaDosyam.xls
Kullandiginiz Alinlari Isim olarak göremiyorum. Nerede bulabilirim ve degistirebilirim?

Soy ismi ve Ön adi ayni olan kisilerde Dogum günüyle ayrilim yapilmiyor. Sadece bir kiside bir numara olunmali, yani ikinci ayni faturanumarasi olmamali.

Son düzenleme:
Merhaba,

emeginiz icin candan tesekkürler ederim.
Malesef mükemmel Formüllerinizi kendi Dosyama kullanamiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 107381
Kullandiginiz Alinlari Isim olarak göremiyorum. Nerede bulabilirim ve degistirebilirim?

Soy ismi ve Ön adi ayni olan kisilerde Dogum günüyle ayrilim yapilmiyor. Sadece bir kiside bir numara olunmali, yani ikinci ayni faturanumarasi olmamali.

Tablo 2 de yazilan, Tablo 1 e gecmeli

Selamlar,

Ekte örnek dosyanız üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptım. İncelermisiniz.

Alan tanımlaları dinamik olarak yapılmıştır.

EKLE-AD-TANIMLA menüsünü takip ederek ulaşabilirsiniz.

Fatura numaralarının üzerine çift tıkladığınızda diğer sayfadaki ilgili satıra otomatik gidebilirsiniz.

Formüller 100. satıra kadar uygulanmıştır. İhtiyacınıza göre arttırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba Korhan bey,

sizin sorunumu cözdügünüzü gördüm ve tesekkür etmedigimi farkettim. kusuruma bakmayin lütfen.

Simdi candan tesekkürler dilerim Korhan bey
Cok yardimci oldunuz bana :)

Iyi günler & görüsmek üzere

Geri