• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura bölümüne euro para birimi ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Merhaba,

Ekteki tablomda yaklaşık 2000 ürün var(ben azaltarak ekledim),products list,invoice ve güncellenebilen günlük kuru gösteren bölümler var,products list bölümündeki ürünlerin hangisinin kodunu invoice bölüne yazarsam o ürünün tüm bilgilerini getiriyor ve invoice bölümüne adet eklediğimdede otomatik hesaplıyor,ancak yeni ürünler ilave ettim ve bu ürünler Euro bazında ,invoice bölümüne Euro parabiriminide ekleyebilirmiyim hem Euro bazındaki ürünleri hesaplayabilsin hemde dolar bazındaki ürünlerin hem tl hemde Euro fiyatlarını göstersin ,bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

saygılarımla,

Ekli dosyalar

yardımcı olacak arkadaşlar şu ana kadar yardımcı olmadı,

ilginize çok teşekkürler ancak,ben isteğimi tam anlatamadım herhalde kusura bakmayın,

listede herhangi bir değişiklik olmayacaktı sadece invoive bölümüne tl ve doların yanına Euro değeride eklenecekti böylelikle products listesindeki ürünler içerisinde tl fiyatlı ürün yok ,dolar olsun veya Euro olsun tüm değerleri 3. sayfadaki günlük kurdan alarak invoice sayfasında hesaplama yapsın istemiştim,bunu zaten dolar olarak alıyor ve tl değerini hesaplıyor,kutu fiyatını kutu içi adet leri ,barkot numarasını product listesinden hatasızca invoice sayfasına ürün kodunu yazınca alıyor ve dolar fiyatlarınıda tl ye çeviriyor,euro değerinide aynı şekilde verebilirmi.

yardımcı olacak ustalara şimdiden teşekkürler,

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri