• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003
Forumda gönderdiğim ekde istediklerimin bir kısmı var ama hepsinini o tabloya nasıl uyarlıyacağım hakkında bi bilgim yok biraz karışık ama bilene zor olmayacağını düşünüyorum belki de zordur yanlış bişey söylemiyim yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Forumda gönderdiğim ekde istediklerimin bir kısmı var ama hepsinini o tabloya nasıl uyarlıyacağım hakkında bi bilgim yok biraz karışık ama bilene zor olmayacağını düşünüyorum belki de zordur yanlış bişey söylemiyim yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba ekili dosyayı bir inceleyin eksik bilgi kalmış olabilir anlayabildiğim kısmını yapmaya çalıştım fazladan silinecek veya eklencek satırları yazarsanız ekleme yapabilirim.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim allah razı olsun ancak bir tek eksik var oda çok prblem değil ama olursada iyi olur eklenen satırlardaki " h " ve "K" sutunlarınıda boşaltırsa tam istediğim şey olur

çok teşekkür ederim allah razı olsun ancak bir tek eksik var oda çok prblem değil ama olursada iyi olur eklenen satırlardaki " h " ve "K" sutunlarınıda boşaltırsa tam istediğim şey olur

Kodları aşağıdakiler ile değiştirirseniz H.ve K sutunlarını siler

Kod:
Sub aktar()
For i = 12 To Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row
sonsat = Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row + 1
If Cells(i, 9).Value > 0 Then
Range("A" & i & ":K" & i).Copy Destination:=Range("A" & sonsat & ":K" & sonsat)
Cells(sonsat, 4).Value = Cells(9, 3).Value
Cells(sonsat, 7).Value = Cells(sonsat, 9).Value
Cells(sonsat, 9).Value = ""
Cells(sonsat, 8).Value = ""
Cells(sonsat, 11).Value = ""
End If
Next i

End Sub

Çok teşekkür ederirm eline sağlık

Geri