• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı xls çalışmalarını tek bir çalışma sayfasında sheetler şeklinde görüntülemek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkamun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2010
Merhabalar, tüm çalışmalarımı tek bir excel sayfasında görüntülemek istiyorum. Epey çalışma sayfası birikti ve bir değişiklik yapmak istediğimde hepsine uygulamam gerekiyor. VBA bilgim olmadığından manuel yapıyorum. Bununla ilgili içerik bulamadım, denk gelmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Çalışma sayfasının alt kısmındaki sayfa1, 2 ,3... şeklinde tüm çalışmalarımı tek bir çalışma sayfasında göremez miyim?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.9 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba,

Örnek dosya olmadan istediğiniz sonuca varamayız.

Örneğin 5 tane çalışma dosyamız olsun onları tek bir sayfa içerisinde görüntülemekten bahsediyorum. Yani dosyalık bir durum değil genel bir durum hocam.

Merhaba,

DOLAYLI fonksiyonu ile yapılabilir. Bunun için sayfada kullanılan hücreleri bilmek yeterli olacaktır.

Merhabalar, tüm çalışmalarımı tek bir excel sayfasında görüntülemek istiyorum. Epey çalışma sayfası birikti ve bir değişiklik yapmak istediğimde hepsine uygulamam gerekiyor. VBA bilgim olmadığından manuel yapıyorum. Bununla ilgili içerik bulamadım, denk gelmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba,
Benzer bir konu var. Belki işinize yarar.
https://excel.web.tr/threads/farkli-xls-dosyalarini-tek-bir-shette-alt-alta-birlestirme.107047/

Öncelikle teşekkür ederim.
Farklı xls çalışmalarını tek bir çalışma sayfasında sheetler şeklinde görüntülemek. Yani sheetler arasında gezinerek işlerimi görmek istiyorum. Soru bu.
Paylaştığınız konu içinde çalışmaları tek bir sheette görüntülemişler.

Öncelikle teşekkür ederim.
Farklı xls çalışmalarını tek bir çalışma sayfasında sheetler şeklinde görüntülemek. Yani sheetler arasında gezinerek işlerimi görmek istiyorum. Soru bu.
Paylaştığınız konu içinde çalışmaları tek bir sheette görüntülemişler.

Rica ederim.

Örneğin 5 tane çalışma dosyamız olsun onları tek bir sayfa içerisinde görüntülemekten bahsediyorum. Yani dosyalık bir durum değil genel bir durum hocam.

Diyince o şekil anladım.
Bir çözüm üreten çıkar diye düşünüyorum.
İyi günler.

Evet yanlış kurmuşum çok özür dilerim. Haklısınız.

Geri