- Excel Vers. ve Dili
- office 2003 ingilizce
Hasırcılar şubesi gelmiyor.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bende benzer bir konuda fakat farklı bir hususta yardıma ihtiyaç duyuyorum. Belkie çok ince bir nüans ama bir türlü içinden çıkamadım. 20 farklı safyada veri tutuyoruz ama tek bir sayfada ise bu verilerden bilgiler çekerek laboratuar kağıdı hazırlıyoruz. Tek sayfadan veri çekmesi kolay.fomülü ile 15 e yazdığım veriyi istediğim alana çekebiliyorum. Bir veri doğrulama hücresi ile tüm sayfa adlarını alt alta yazdım. Mesela ben sayfa19 u seçtiğimde ı5 hücresine yadığım numarayı sayfa19 dan aratıp ilgili alana yazdırabilirmiyiz. birleştir fonksiyonunu buraya nasıl entegre edileceğini bilmiyorum Yardımınız olursa şimdiden çok teşekkür ederim.Kod:EĞER(I$5=0;"";DÜŞEYARA(I$5;[COLOR="Red"][B]Sayfa1[/B][/COLOR]!A$4:AB$999999;6;YANLIŞ))
=EĞER(I$5=0;"";DÜŞEYARA(I$5;DOLAYLI("'"&[COLOR="Red"][B]K1[/B][/COLOR]&"'!A$4:AB$999999");6;YANLIŞ))
Diğer sayfalarının formatlarının hepsinin aynı olduğunu varsayıyorum
Günaydın,
Hocam ŞUBE sayfasında alt şube kodları yine gelmiyor. Ayrıca İHRACAT 2012 sayfasından toplamın olduğu satır gelmiyor.
formülleri inceleyip sağa sola kaydırarak satır ve sutun ilavesi yaparak denermisiniz.19 nolu mesajda dosyayı guncelledim
veri sayısı çoğalırsa;
araya satır ekle , üst satırı aşağıya kopyala (hernekadar istersen)
emeğinize sağlık istediğim şey oldu. Kodlarınız, makrolarınız, formülleriniz dert görmesin) Saygılar