• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Sayfalardaki Verileri alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mueren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar forumda arama yaptım fakat istediğim sonuca henüz ulaşamadığım içi konu açıyorum. İstediğim şey şöyle; Ana_Sayfa daki F2 alanına yıl seçtiğimde gidip ilgili yılın değerlerini bu sayfaya almak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

(Aslında asıl amacım: Sayfa1 ve Sayfa11 e veri girişi oluyor. Ben Ana_Sayfa dan F2 ye yıl seçimi yaptığımda gidip Sayfa1 ve Sayfa11 de yıl ve ay filtrelemesi yaparak Ana_Sayfa ya yazsa olacaktı ama onu yapamadığım için Yıl olarak rapor sayfalarına ayırdım. Bu şekilde bir çözüm olursa da tabiki daha iyi olur. Fazla sayfalardan kurtuluruz)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumda arama yaptım fakat istediğim sonuca henüz ulaşamadığım içi konu açıyorum. İstediğim şey şöyle; Ana_Sayfa daki F2 alanına yıl seçtiğimde gidip ilgili yılın değerlerini bu sayfaya almak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

(Aslında asıl amacım: Sayfa1 ve Sayfa11 e veri girişi oluyor. Ben Ana_Sayfa dan F2 ye yıl seçimi yaptığımda gidip Sayfa1 ve Sayfa11 de yıl ve ay filtrelemesi yaparak Ana_Sayfa ya yazsa olacaktı ama onu yapamadığım için Yıl olarak rapor sayfalarına ayırdım. Bu şekilde bir çözüm olursa da tabiki daha iyi olur. Fazla sayfalardan kurtuluruz)

Sorunuzu Excelle yeni başlayanlar bölümünde sormuşsunuz makro ile cevap isterseniz makro yazılabilir.

Aslında Ben Userform lar falan yaptım ana sayfa böyle değil karışıklık olmasın diye ve ne istediğimi anlatmam bana göre uzun olduğunu düşündüğümden özetle sadece formülle bu alana istediğimi alabilirsem yetecek.

Merhaba Sayın mueren iyi çalışmalar.
Ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

altın üye olmayanlar için de bir çalışma eklerseniz sevinirim.

UserForm

Üstad Allah razı olsun çok güzel çalışıyor. Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri